Työnantaja Lappajärven kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Lappajärven kunta Lappajärven kunta

Lappajärven kunta

Lappajärven kunta "Pala taivasta"

Lappajärven kunta on aktiivinen paikkakunta Etelä-Pohjanmaalla.

Lappajärven kunnan työpaikat sijoittuvat koulutuksen, hallinnon, teknisen ja hyvinvoinnin toimialoille. Henkilöstön työhyvinvointia edistetään esim. mahdollistamalla etätyöskentely ja tarjoamalla työsuhde-etuna mm. e-passi, Lappis-Areenan liikuntavuoro sekä muuta tyky-toimintaa. Lappajärven kunnan alueella työllistävät lisäksi hotelli ja ravintolat, metalliteollisuus, terveys- ja sosiaalipalvelut sekä kaupalliset yritykset.

Ihmisten ja perheiden arki on Lappajärvellä toimivaa ja turvallista. Lasten ja nuorten hyvän oppimisympäristön tarjoavat uusi hirsirakenteinen yhteiskoulu, kyläkoulu, Lappajärven Geolukio ja Järviseudun ammatti-instituutti JAMI. Varhaiskasvatuksen palvelut tarjotaan Ullanlinnan päiväkodissa ja yhdessä ryhmäperhepäiväkodissa.

Harrastusmahdollisuudet ovat hyvät, sillä Järvilakeudun kansalaisopistosta ja Härmänmaan musiikkiopistosta löytyvät monipuoliset kurssitarjonnat.

Aktiivisen elämän mahdollistavat mm. vuonna 2022 valmistunut liikuntahalli Lappis-Areena sekä sen ympärillä olevat yleisurheilukenttä, pesis-kenttä, jääkiekkokaukalo, tenniskenttä ja frisbee-golfrata sekä Nykälänniemessä sijaitseva täysimittainen golf-kenttä. Uusin kulttuuriluontokohde on Välijoen kanavapuistossa, jossa on esteetön luontopolku ja -kotakeittiö, arboretum ja kivipuisto.

Kunnan tonttitarjonta asuntorakentamiseen on runsas ja monipuolinen.

Palvelut toimivat ja etäisyydet ovat lyhyitä. Kunta, yritykset ja kolmannen sektorin toimijat kehittävät jatkuvasti toimintaansa Lappajärven elinvoimaisuuden säilyttämiseksi.

Tule sinäkin kokemaan oma "Pala taivastasi" kraatterijärven äärelle!

Testimonial picture

Olen Annie Yli-Leppälä ja toimin Lappajärven kunnan viestintä- ja hankekoordinaattorina. Työnkuvani on erittäin monipuolinen, sillä viestinnän ja hanketyön muotoja löytyy täällä Lappajärvellä kaikilta tasoilta aina stratosfääreille saakka! Työskentelyarvojani ohjaavat Lappajärven kunnan strategiat, mihin lukeutuvat mm. innovatiivisuus, kulttuurisen perinnön kunnioittaminen, kuntalaisten elinvoimaisuus ja hyvinvointi sekä matkailun edistäminen!

Pidän Lappajärven kunnassa työskentelyssä siitä, että täällä saa työskennellä hyvin itseohjautuvasti ja sinulle työntekijänä annetaan paljon vastuuta sekä päätöksentekovaltaa oman työnkuvasi toteuttamiseksi. Perusraamit toki määräävät työni perussisällön, mutta paljon saa myös käyttää omaa luovuttaan. Erityisesti pidän kauniista työmatkamaisemistani! Minulla on suhteellisen pitkä ajomatka Kuortaneelta tänne, joten myös säännölliset etätyöpäivät tuovat vaihtelua arkeeni! Voin lämpimästi suositella Lappajärven kuntaa työpaikkana!

-Annie Yli-Leppälä

Työpaikat
Lappajärven kunta 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.