Skip to main content
Lappajärven kunta Lappajärven kunta

Lappajärven kunta

Lappajärven kunta on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta Etelä-Pohjanmaalla, joka sijaitsee historiallisesti merkitsevän kraatterinjärven rannalla. Kunnassa on vahvaa kulttuurisesti ja perinteisiin pohjautuvaa yritystoimintaa, jossa etenkin mattoteollisuus ja perunan viljely ovat toimineet vahvana pohjana nykyisellekin yritystoiminnalle. Lappajärvi on osana myös Kraatterinjärven Geopark- hanketta, jolla tavoitellaan alueen matkailuturismin kasvattamista.

Lappajärven kunnan työpaikat sijoittuvat hallinnon toimialan, teknisen toimialan ja hyvinvointi toimialan alle. Työntekijöiden työhyvinvointiin halutaan panostaa ja mm. etätyöskentely nähdään myös tärkeänä voimavarana työhyvinvoinnin edistäjänä. Lappajärvellä työllistää myös hotelli- ja ravintola-alan, metalliteollisuuden, terveydenhuoltoalan ja kaupanalan yritykset.

Ihmisten ja perheiden arki on Lappajärven kunnassa sujuva ja turvallinen. Kunnassa on 2 ala-astetta, 1 yhteiskoulu, lukio ja Järvi-Pohjanmaan ammatti-instituutti JAMI. Lappajärvellä sijaitsee myös Kauhavan kunnan omistama vuorohoitoa tarjoava Ullanlinnan päiväkoti. Alueen tonttitarjonta asuntorakentamiseen on runsas ja monipuolinen.

Palvelut toimivat ja etäisyydet ovat pieniä. Kunta, yritykset ja kolmannen sektorin toimijat kehittävät jatkuvasti toimintaansa Lappajärven elinvoimaisuuden säilyttämiseksi.

Tule sinäkin kokemaan oma pala taivastasi kraatterin järven äärelle!

Testimonial picture

Olen Annie Yli-Leppälä ja toimin Lappajärven kunnan viestintä- ja hankekoordinaattorina. Työnkuvani on erittäin monipuolinen, sillä viestinnän ja hanketyön muotoja löytyy täällä Lappajärvellä kaikilta tasoilta aina stratosfääreille saakka! Työskentelyarvojani ohjaavat Lappajärven kunnan strategiat, mihin lukeutuvat mm. innovatiivisuus, kulttuurisen perinnön kunnioittaminen, kuntalaisten elinvoimaisuus ja hyvinvointi sekä matkailun edistäminen!

Pidän Lappajärven kunnassa työskentelyssä siitä, että täällä saa työskennellä hyvin itseohjautuvasti ja sinulle työntekijänä annetaan paljon vastuuta sekä päätöksentekovaltaa oman työnkuvasi toteuttamiseksi. Perusraamit toki määräävät työni perussisällön, mutta paljon saa myös käyttää omaa luovuttaan. Erityisesti pidän kauniista työmatkamaisemistani! Minulla on suhteellisen pitkä ajomatka Kuortaneelta tänne, joten myös säännölliset etätyöpäivät tuovat vaihtelua arkeeni! Voin lämpimästi suositella Lappajärven kuntaa työpaikkana!

-Annie Yli-Leppälä

Työpaikat
Lappajärven kunta 2

Näytä kaikki