Työnantaja Loimaan kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Loimaan kaupunki

Loimaan kaupunki

Töihin ja asumaan Loimaalle

Loimaa on mukavaan elämiseen sopivan kokoinen n. 16 000 asukkaan maaseutukaupunki, jossa on tilaa elää ja hengittää jokien halkomissa peltomaisemissa. Maaseutukaupungissa saat molemmat — maaseudun rauhan ja turvallisuuden sekä kaupungin monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille. Asumiseen löytyy laadukkaita vaihtoehtoja modernista kaupunkiasumisesta maaseudun idyllisiin kohteisiin. Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet takaavat sen, että Loimaa on aina lähellä. Eläminen on edullista ja arki sujuu.

Loimaan kaupungilla on maan mainiot työpaikat. Meitä on yhteensä yli 570 työntekijää ja kuukausittain etsimme uusia osaajia monipuolisiin työtehtäviin. Loimaan kaupungin työntekijät tarjoavat palveluja ja osallistuvat kaupunkilaisten elämään vauvasta vaariin. Kaupunkilaisille hyvät palvelut takaa hyvinvoiva henkilökunta, johon Loimaalla panostetaan sekä tuetaan terveellisiä elämäntapoja. Työpisteemme sijaitsevat eri puolilla Loimaata ja myöskin etätyötä on mahdollista tehdä sovitusti.

Hanki unelmiesi työpaikka ja mukava elämä maalla, Loimaalla!

Lisätietoja asumisesta Loimaalla https://www.kotiloimaalta.fi/

Lisätietoja Loimaan kaupungin rekrytoinnista https://www.loimaa.fi/tyo-ja-yrittaminen/avoimet-tyopaikat/kaupungin-avoimet-tyopaikat/

Työpaikat
Loimaan kaupunki 3

Näytä kaikki