Työnantaja Ruokolahden kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Ruokolahden kunta

Ruokolahden kunta

Ruokolahti on 1572 perustettu kulttuuripitäjä, jossa asuu noin 5 000 asukasta. Etelä-Karjalaan sijoittuva, luonnonkaunis kunta tarjoaa rauhallisen asuinympäristön ja upeat liikuntamahdollisuudet.

Kunnan keskustaajamasta Lappeenrantaan on runsaan puolen tunnin ajomatka ja Imatralle pääsee viidessätoista minuutissa.

Kunnan palveluksessa työskentelee noin 150 vakinaisessa työ- tai virkasuhteessa olevaa työntekijää yleishallinnossa sekä hyvinvointi- ja teknisen toimen palveluissa. Kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Ruokolahden kunnassa pääset tekemään vaikuttavaa työtä joka päivä. Kunnan työntekijänä olet varmistamassa, että Ruokolahdella on hyvä asua ja elää lapsuudesta senioriin. Työntekijämme antavat päivittäisen panoksensa sen eteen, että kunnassa asiat sujuisivat odotusten mukaisesti. Tarjolla on monenlaisia tehtäviä kunnan eri toimintayksiköissä.

Kunta tarjoaa hyvät mahdollisuudet tehdä työtä. Kunnan työntekijät saavat vuosittain käyttöönsä ePassin, jota voi käyttää matkapuhelimen avulla. Liikuntavuorojen maksamisen lisäksi passilla voi ostaa pääsylippuja kulttuuritapahtumiin. Kunnan rantasauna Kuuselassa on henkilökunnan käytössä maksua vastaan kesäisin.

Lue lisää www.ruokolahti.fi

Työpaikat
Ruokolahden kunta 6

Näytä kaikki