Skip to main content
test
Avoin työhakemus, Siun sote (id6697) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOONTällä hakemuksella voit osoittaa kiinnostuksesi Siun soten erilaisiin tehtäviin, joista ei juuri nyt ole julkista hakua avoimena (esim. tehtävät logistiikassa, terapiapalveluissa, suunterveydessä). Tällöin, me rekrytointipalveluista, välitämme hakemuksesi kyseisen tehtävän esihenkilölle. Esihenkilö on tarvittaessa yhteydessä hakemuksesi jatkotoimenpiteistä.

Huomioithan, että meillä on erikseen myös avoin haku toimistopalveluiden tehtäviin, joihin kannattaa tehdä oma hakemuksensa sillä lomakkeella.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden määräaikaisiin tehtäviin meillä on oma hakunsa: Sijaiseksi Siun soteen. Haethan sillä hakemuksella, jos sinulla on jokin sote-alan tutkinto tai haluat meille sijaiseksi sote-alan tehtäviin.

Vakituiset tehtävät ja virat tulevat pääsääntöisesti julkiseen hakuun, eikä tätä kautta voi hakea tehtäviä, jotka ovat julkisessa haussa.

Huom! Kun jätät tästä hakemuksen, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ota ne muistiin, sillä niiden avulla voit käyttää samaa hakemusta pohjana uudelleen tai muokata hakemuksiasi hakuajan kuluessa.

Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista tai määräaikaisista sote-tehtävistä - haethan Sijaiseksi Siun soteen haussa!Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat