Skip to main content
test
Avoin työnhaku lääkäreille (id2681) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAAN TÖIHIN!

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen sekä ympäristöterveyden palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Meillä on aidosti neljä vuodenaikaa.

Tervetuloa lääkäriksi Siun sotelle !

Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä itse vaikuttamaan. Meillä voit tehdä myös etätyötä (työn salliessa). Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Siun soten alueella Pohjois-Karjalassa on tarjolla kandien sekä lääkäreiden (yleislääkäreiden, erikoislääkäreiden ja työterveyslääkäreiden) töitä erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa. Perusterveydenhuollossa meiltä löytyy 21 terveysasemaa, jolloin voit valita pienen tai ison työpaikan toiveidesi mukaisesti. Päivä viikossa jotain uutta? Siun sote tarjoaa perusterveydenhuollossa mahdollisuuden käyttää 20 % täydestä työajastasi omien tavoitteidesi mukaiseen kehittymiseen. Työnkuvaan ja työaikoihin pääset itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Voit työskennellä uudessa Meijän mallissa osana moniammatillista tiimiä tai perinteisemmässä omaan vastaanottoon painottuvassa työnkuvassa. Monipuolisten työnkuvien kautta pääset viikoittain kehittymään lääkärinä haluamaasi suuntaan. Kehitämme ja tarkastelemme työnkuvia vuosittain. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva urapolku ja mieleinen asema!

Erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välillä toimii hyvä yhteistyö ja sama potilasjärjestelmät. Erikoissairaanhoidosta löytyy todella monipuolisesti työtä., koska olemme laajanpäivystyksen keskussairaala.

Voit myös hakea meille yleislääketieteen erityiskoulutukseen, YEK-putkeen. Järjestämme sinulle katkeamattomat palvelut koko kahden vuoden YEK-ajalle. Näin kaikki edut, kuten lomaoikeus säilyy.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.

Autamme asunnon etsinnässä (Siun sotella on myös omia vuorattavia asuntoja). Kalustettuja soluasuntoja löytyy sairaalan vierestä sekä maakunnista edulliseen 9/vrk tai 130€/kk hintaan soluasunnot@siunsote.fi tai pidempiaikaisista vuokrattavista asunnoista voit kysellä asunnot@siunsote.fi. Autamme myös puolison työpaikan etsimessä.


Kerro meille tietoja itsestäsi ja toiveistasi, me otamme yhteyttä sinuun.

Jätä hakemus sähköisesti.

Lisätietoja voit kysyä: laakari@siunsote.fi rekrytointisuunnittelija Laura Naumanen p. 013 330 4244 tai ylilääkäri Mervi Karttunen mervi.karttunen@siunsote.fi p. 013 330 7173

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat