Skip to main content
test
Avoin työnhaku lääkäreille (id2681) - Siun sote

Älä vain hae meille töihin, vaan

TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA

Kaikki 13 kuntaamme ja erikoissairaanhoito laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen keskussairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.

Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Meillä on aidosti neljä vuodenaikaa.

Tervetuloa lääkäriksi Siun sotelle !

Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä itse vaikuttamaan. Meillä voit tehdä myös etätyötä (työn salliessa). Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Siun soten alueella Pohjois-Karjalassa on tarjolla kandien sekä lääkäreiden (yleislääkäreiden, erikoislääkäreiden ja työterveyslääkäreiden) töitä erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa. Perusterveydenhuollossa meiltä löytyy 20 terveysasemaa, jolloin voit valita pienen tai ison työpaikan toiveidesi mukaisesti. Erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välillä toimii hyvä yhteistyö ja samat potilasjärjestelmät. Erikoissairaanhoidosta löytyy todella monipuolisesti työtä.

Voit myös hakea meille yleislääketieteen erityiskoulutukseen, YEK-putkeen. Järjestämme sinulle katkeamattomat palvelut koko kahden vuoden YEK-ajalle. Näin kaikki edut, kuten lomaoikeus säilyy. Löydät oman YEK-hakemuksen Siun soten sivuilta.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.

Autamme asunnon etsinnässä (Siun sotella on myös omia vuorattavia asuntoja). Kalustettuja soluasuntoja löytyy sairaalan vierestä sekä maakunnista edulliseen 9/vrk tai 130€/kk hintaan soluasunnot@siunsote.fi tai pidempiaikaisista vuokrattavista asunnoista voit kysellä asunnot@siunsote.fi. Autamme myös puolison työpaikan etsimessä.


Kerro meille tietoja itsestäsi ja toiveistasi, me otamme yhteyttä sinuun.

Jätä hakemus sähköisesti.

Lisätietoja voit kysyä: laakari@siunsote.fi rekrytointisuunnittelija Päivi Hirvonen paivi.m.hirvonen@siunsote.fi p. 013 330 9937 tai ylilääkäri Mervi Karttunen mervi.karttunen@siunsote.fi p. 013 330 7173

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat