Skip to main content
test
Etälääkäri: Terveysasemat, Pohjois-Karjala (id4761) - Siun sote

TULE ETÄLÄÄKÄRIKSI SIUN SOTELLE!

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen sekä ympäristöterveyden palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Siun sotessa on haettavana 31.12.2024 saakka jatkuvana hakuna ETÄLÄÄKÄRIN määräaikaisia virkoja, terveysasemille

Siun sotessa on kehitetty omaa etälääkäripoolia, joka kaipaa nyt toiminnan laajetessa vahvistusta. Haemme etälääkäreitä lyhyimmiksi tai pidemmiksi ajanjaksoiksi. Voit työskennellä meillä kokoaikaisena tai osa-aikaisena, mutta tehdä myös tuntitöitä.

Tehtävänkuvasi etälääkärinä muokataan toiveittesi mukaan. Etälääkärinä voit hoitaa etävastaanottoja ja toimia hoitajien konsulttina terveysasemien aukioloaikana. Mahdollisuus on myös tehdä reseptien uusintaa, lausuntotyötä ja muuta konsultointia sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Siun sotessa kehitetään digitaalisia palveluita ja näihin liittyviä palvelupolkuja ja etsimme myös etälääkäriä digitaalisen asioinnin kehittämiseen kliinisen etätyön ohessa. Meillä voit tehdä joko pelkkää kliinistä etätyötä tai kiinnostuksesi mukaan sekä kliinistä että kehittämistyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta terveyskeskuslääkärin tehtävistä. Lisäksi edellytämme Sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutus taitoja.

Kehittämistyötä ajatellen kokemus etätyöskentelystä ja etätyöalustoista ovat eduksi. Lisäksi tehtävässä auttaa kehittämismyönteisyys ja rohkeus lähteä toteuttamaan uusia toimintamalleja ketterästi. Työ sisältää sekä tiimityötä että yksintyöskentelyä, mikä tuo monipuolisuutta työhön.

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi Siun soten etätyöstä tehtyä paikallissopimusta.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Kerromme mielellämme lisää etälääkäritoiminnastamme, laakari@siunsotef.fi p. 013 330 4216.

Joensuussa 2.1.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4761
  • 28.6.2021 - 31.12.2024 23:59
  • Pohjois-KarjalaKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat