Harjoitteluun tai opinnäytetyön tekijäksi Iitin kunnalle? Pyrimme tarjoamaan opiskelijoille paikkoja tutustua kunnan toimintaan ja hankkia itselleen konkreettista kokemusta aitojen aiheiden parissa.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta tai opinnäytetyöstä Iitin kunnalla, jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Toivomme, että yksilöit hakemuksessasi tarkemmin minkä tyyppistä harjoittelua opintojasi varten tarvitset ja millaiset opinnot sinulla on jo takana. Mahdollisen opinnäytetyön osalta mainitse, mistä aihepiireistä olet kiinnostunut tai jos sinulla on jo erityinen aihe tiedossa, josta haluat työsi tehdä. Ensisijaisesti tarjoamme paikkoja ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille.
Tällä hetkellä meillä ajankohtaisia aiheita voivat olla mm. yleishallintoon, sopimustenhallintaan, tietosuojaan/GDPR:n, elinkeinotoimeen tai henkilöstöhallinnon kehittämiseen liittyvät aiheet. Myös teknisellä toimialalla ja sivistystoimessa on erilaisia kehittämistarpeita, joista alan opiskelija voi saada konkreettisen aiheen lopputyölleen.

Harjoittelun/opinnäytetyön palkallisuus määräytyy sovittavien tehtävien ja opiskelijan suorittamien opintopisteiden perusteella. Emme edellytä oppilaitoksen myöntämää harjoittelutukea, mutta se lasketaan eduksi. Pääasiassa haemme opintojensa loppuvaiheessa olevia henkilöitä.

Työskentelet nimetyn ohjaajan ohjauksessa, mutta kykenet myös ideoimaan ja tekemään töitä itsenäisesti. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, hyvää oman osaamisalasi tuntemusta ja etenkin innostunutta otetta kehittää itseäsi käytännön kokemuksen kautta.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Hallinto- ja talousjohtaja Jarkko Salonen, puh. 040 7262 990, jarkko.salonen@iitti.fi

Iitin kunta
Osoite: Rautatienkatu 20 - 22, 47400 Kausala

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.