Skip to main content
test
Avoin haku amanuenssit (id6850) - Siun sote

Avoin haku lääketieteen AMANUENSSUURIIN

Siun sotessa on tarjolla amanuenssuureja erikoissairaahoidossa sekä perusterveydenhuollossa

Otamme lääketieteen opiskelijoita myös suoralla haulla meille Siun sotelle. Ilmoita hakemuksessasi opintojenvaihe ja sekä työkokemus (liitä cv). Kerro meille tietoja itsestäsi ja toiveistasi, me otamme yhteyttä sinuun.

Kesän amanuenssuureja haetaan erillisessä joulukuun keskitetyssä haussa. Tällä avoimella haulla voi hakea vain kevään, syksyn ja talven amanuenssuureihin.

Siun sotella on vuokrattavana omia kalustettuja soluasuntoja sairaalan vieressä sekä maakunnissa edulliseen 9€/vrk tai 135€/kk hintaan, kysy lisätietoja soluasunnot@siunsote.fi.

Lisätietoja voit kysyä: laakari@siunsote.fi rekrytointisuunnittelija Laura Naumanen p.013 330 4216.

HUOM! Jos olet opiskellut lääkäriksi EU:n ulkopuolella, niin liitä hakemukseen Valviran hyväksyntä ja kielitodistus, jos äidinkielesi on joku muu kuin suomen kieli. Vaadimme vähintään keskitason osaamista suomen kielessä.

Jätä hakemus sähköisesti.

TERVETULOA MEILLE SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Muiden valmistellessa organisaatioiden yhdistymisiä, me Siun sotessa voimme aidosti keskittyä rakenteiden sijaan toiminnan kehittämiseen.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb