Skip to main content
test
Avoin työnhaku lääkäreille, työterveys (id2787) - Siun sote

TERVETULOA SIUN TYÖTERVEYTEEN!

Siun Työterveys Oy tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Pohjois-Karjalassa. Yhtiö tuottaa työterveyshuollon palveluja Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Asiakkaita meillä on noin 25 000 ja henkilöstömme muodostuu noin 80 henkilön moniammatillisesta joukosta. Siun Työterveys Oy kuuluu Siun sote-konserniin.

Siun työterveys on maakunnallinen ja toimialueensa suurin työterveyspalvelujen tuottaja ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme.

Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Meillä on aidosti neljä vuodenaikaa.

Tervetuloa lääkäriksi Siun työterveyteen!

Voit olla työterveydestä kiinnostunut lääkäri tai työterveyteen erikoistuva lääkäri. Kokemusta sinulla ei vielä tarvitse olla, koska meillä saat kokemusta kartutettua omien mielenkiintojesi mukaan. Voit tulla pitämään pelkkää sairasvastaanottoa tai halutessasi ja taitojesi mukaan tehdä myös työpaikkakäyntejä ja työkykyprosesseja. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista itse vaikuttaa. Meillä voit tehdä myös etätyötä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Otamme myös lääketieteen kandeja töihin. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Voit myös suorittaa meillä osan yleislääketieteen erityiskoulutuksesta eli YEK-putkesta.

Koulutamme mielellämme myös työterveyteen tai yleislääketieteeseen erikoistuvia lääkäreitä. Siun sote Työterveydellä on Joensuussa toimipiste Siilaisella, jossa se toimii uusissa toimitiloissa.

Palkkaus on kilpailukykyinen!

Autamme asunnon etsinnässä. Kalustettuja soluasuntoja löytyy sairaalan vierestä sekä maakunnista edullisesti ja näitä voit kysyä soluasunnot@siunsote.fi tai pidempiaikaisista vuokrattavista asunnoista voit kysellä asunnot@siunsote.fi. Autamme myös puolison työpaikan etsimessä.

Kerro meille tietoja itsestäsi ja toiveistasi, me otamme yhteyttä sinuun.

Jätä hakemus sähköisesti.

Lisätietoja voit kysyä: toimitusjohtaja Anne Kosonen, p. 013 245 6010, anne.kosonen@siuntyoterveys.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb