Skip to main content
test
Eläinlääkäriksi Siun soteen: Pohjois-Karjala; määräaikainen (id7631) - Siun sote

Jospa unohdat hetkeksi stetoskoopin ja kuuntelet sydämesi ääntä?Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää.

Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse! Sen jälkeen voitkin hyvillä mielin jättää yhteystietosi meille, niin olemme sinuun yhteydessä nopeammin kuin uskotkaan.

Meillä on tarjota määräaikaisia tehtäviä eläinlääkintähuollossa ympäri maakuntaa sekä maaseudulla että kaupungissa, isommalla yhteisvastaanotolla tai pienellä yhden eläinlääkärin vastaanotolla. Arvostamme yhtä lailla uransa alkutaipaleella olevaa lääkäriä kuin jo vahvaa senioriosaamista. Voimme tarjota sinulle pidemmän sijaisuuden tai voit tulla vaikka viikonlopuksi. Myös vakituisia virkoja tulossa haettavaksi.

Tehtäväkohtainen palkkaus rekrytointilisän kanssa on 3088,00 €/kk.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin räätälöidään sinulle sydämesi näköinen työ!

Lääkärirekryssä yhteydenottoasi odottavat

ylilääkäri Mervi Karttunen, puh. 013 330 7173 ja rekrytointisuunnittelija Laura Naumanen, puh. 013 330 4244. Voit laittaa meille myös sähköpostia laakari@siunsote.fi.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb