Skip to main content
test
Lääkäriksi Siun soteen: Pohjois-Karjala (id7422) - Siun sote

Jospa unohdat hetkeksi stetoskoopin ja kuuntelet sydämesi ääntä?Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää.

Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse! Sen jälkeen voitkin hyvillä mielin jättää yhteystietosi meille, niin olemme sinuun yhteydessä nopeammin kuin uskotkaan.

Meillä on tarjota sekä vakituisia virkoja että sijaisuuksia erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa sekä suun terveydenhuollossa urasi jokaiseen vaiheeseen. Arvostamme yhtä lailla uransa alkutaipaleella olevaa lääkäriä kuin jo vahvaa senioriosaamista.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin räätälöidään sinulle sydämesi näköinen työ!

Lääkärirekryssä yhteydenottoasi odottavat

ylilääkäri Mervi Karttunen, puh. 013 330 7173 ja rekrytointisuunnittelija Laura Naumanen, puh. 013 330 4244. Voit laittaa meille myös sähköpostia laakari@siunsote.fi.


Joensuussa 12.4.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Muiden valmistellessa organisaatioiden yhdistymisiä, me Siun sotessa voimme aidosti keskittyä rakenteiden sijaan toiminnan kehittämiseen.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb