Skip to main content
test
VARHAISKASVATUKSEN JA/TAI KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN LYHYTAIKAISET SIJAISUUDET - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka haluaisi kartuttaa kokemusta varhaiskasvatuksessa tai/ja koulunkäynninohjaajana?

Haemme Järvenpään varhaiskasvatukseen tai/ja koulunkäynninohjaajien lyhytaikaisia sijaisia keikkatyöhön.

Järvenpään varhaiskasvatuspalvelujen tehtävänä on edistää alle kouluikäisten lasten kasvua, oppimista ja hoitoa järjestämällä laadukkaita ja monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen. Sijaisena pääset tutustumaan useisiin yksikköihin sekä kartuttamaan kokemusta tai kehittämään lisää jo olemassa olevaa ammattitaitoasi lasten parissa.
Lisää tietoa löydät https://www.jarvenpaa.fi/opetus-ja-kasvatus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/lapsi-varhaiskasvatuksessa/lapsen-varhaiskasvatussuunnitelma

Järvenpään perusopetuspalvelut tunnetaan laadukkuudesta ja monipuolisuudesta. Järvenpäässä on tällä hetkellä kuusi alakoulua, yksi yläkoulu, kolme yhtenäiskoulua. Perusopetuksessa on tällä hetkellä noin 4400 oppilasta. Koulunkäynninohjaajan sijaisena pääset tutustumaan useisiin yksikköihin sekä kartuttamaan kokemusta tai kehittämään lisää jo olemassa olevaa ammattitaitoasi koululaisten parissa.
Lisää tietoa löydät iltapäivätoiminnasta https://www.jarvenpaa.fi/opetus-ja-kasvatus/perusopetus/iltapaivatoiminta/ryhmat-ja-toiminta

Emme vaadi Sinulta alan koulutusta, mutta katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Odotamme sijaisilta täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteellisuutta, rohkeutta, ryhmänhallintataitoja sekä kykyä mukautua erilaisiin työyhteisöihin. Pääasia kuitenkin on, että Sinulla on aktiivinen ote työhön sekä halu oppia uutta. Haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä tutustua rohkeasti tehtäviin.

Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia Järvenpään kaupungin

päiväkodeissa;
varhaiskasvatuksen opettajille
varhaiskasvatuksen lastenhoitajille
erityisavustajille/avustajille/hoitoapulaisille
kouluissa;
koulunkäynninohjaajat
iltapäivätoiminnanohjaajat

Kun olet jättänyt hakemuksesi ja videoesittelysi,
olemme yhteydessä sähköpostitse noin kahden viikon kuluttua.
Jos et jostain syystä saa jätettyä videota, soitamme sinulle puhelimitse.
Varaudu soittamiseen hakemuksen jättämisestä seuraavien kahden viikon aikana maanantaina ja tiistaina.
Arvioimme soveltuvuutesi videon tai puhelinhaastattelun perusteella ja jatkoon päästyäsi saat kutsun perehdytystilaisuuteen.

Voit tilata valmiiksi sähköisen rikosrekisteriotteen. Tämän linkin kautta pääset tilaamaan sen: https://asiointi2.oikeus.fi/oikeusrekisterikeskus/#/

Lisätietoa tehtävästä antaa Resina Rekrytointi ja sijaisvälitys/Ulla Kettunen, puh. 040 315 2827, resina@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb