Skip to main content

Mitä Kuntarekry.fi-sivustolta etsitään?

16.4.2020 10:51

Mitä Kuntarekry.fi-sivustolta etsitään?

Teimme loppuvuodesta kyselyn teille Kuntarekry.fi –sivuston vierailijoille ja ajattelimme jakaa kyselyn tuloksia myös teille. Tässä artikkelissa pureudutaan siihen mitä sivustolla tehdään työpaikkojen etsimisen lisäksi ja millaisia työpaikkoja sieltä etsitään.

Vakituiset työt kiinnostavat eniten

Sivustolla vierailevista ihmisistä 80 prosenttia etsii avoimia työpaikkoja. Tämä ei liene kenellekään yllätys. Kuitenkaan kaikki eivät etsi ainoastaan vakituisia töitä, vaan myös määräaikaiset tehtävät ja keikkatyöt kiinnostavat sivustokävijöitä. 69 prosenttia vastaajista kertoo etsivänsä vakituista työpaikkaa, 41% määräaikaista ja 25 % lyhytaikaisia sijaisuuksia tai keikkatöitä.

Myös oppisopimus- harjoittelupaikat kiinnostavat osaa kävijöistä. Noin 10 prosenttia vierailijoista etsii harjoittelu- sekä oppisopimuspaikkoja. Kesätyöpaikkojakin etsii 5 % sivustolla vierailevista kävijöistä.

Mitä muuta kuin työpaikkoja?

Vaikka Kuntarekry.fi onkin kuntatyönantajien työpaikkailmoitusten julkaisupaikka, pitää se sisällään myös paljon muuta työn hakemiseen ja tekemiseen liittyvää sisältöä sekä mahdollisuuksia. Suuri osa vastaajista käy sivustolla ylläpitämässä ja päivittämässä omaa profiiliaan, jolloin se myös pysyy ajan tasalla. Myös käytettävyyskalenteria käydään päivittämässä säännöllisesti.

Osa vastaajista kertoo myös käyttävänsä sivustoa yleisen työnhakutiedon etsimiseen sekä uutisten ja ajankohtaisten blogien lukemiseen. Myös työnantajaesittelyt sekä ammattiesittelyt kiinnostavat vierailijoita. Sen lisäksi useat vierailijat etsivät myös tietoa kunta-alan organisaatioista sekä millaista on työskennellä kunta-alalla.

Avoimet työpaikat löydät täältä

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista