Skip to main content

Terveisiä Pestipäiviltä!

22.1.2024 10:02

Terveisiä Pestipäiviltä!

Olimme mukana Pestipäivillä Oulun yliopistolla 18.1! Millainen kokemus tapahtuma oli?

Pesti Career Day on Pohjois-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Tapahtuman järjesti Teekkarilupi Oy yhteistyössä Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan ja tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan kanssa. Kuntarekry oli paikalla tapahtumassa kertomassa kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden työmahdollisuuksista ja Kuntarekryn käytöstä.

Kokonaisuudessaan tapahtuma oli erittäin mukava ja aktiivinen. Kuntarekryn ständillä kävi erityisesti eri tekniikan alojen, maantieteen ja opetusalan opiskelijoita. Luokanopettajaksi, aineenopettajaksi ja varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskelevien kanssa juteltiin vakituisista ja keikkatyömahdollisuuksista, joita heille Kuntarekryssä riittää. Tekniikan alojen opiskelijat yllättyivät positiivisesti siitä, kuinka paljon kunta- ja hyvinvointialuesektorilla on tarjota heille sopivia työpaikkoja.

Valmistumisen jälkeisten työmahdollisuuksien lisäksi keskustelussa olivat vahvasti ajankohtaiset kesätyö- ja harjoittelupaikat. Juttelemassa kävi myös kauppatieteiden opiskelijoita, joille myös löytyi ilahduttavasti tarjontaa Kuntarekrystä. Kävijöitä oli ständillä yhtenään koko tapahtumapäivän ajan ja saimme tuotua Kuntarekrystä löytyviä mahdollisuuksia tunnetummaksi sekä niille, joille se ei entuudestaan ollut tuttu että niille, jotka jollain tasolla olivat jo näihin tutustuneet.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista