Skip to main content

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Etelä-Karjala

13.1.2023 13:35

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Etelä-Karjala

”Keskitymme siihen, että sinulla on mahdollisuus tehdä työtä, jota olet meille halunnut tulla tekemään!”

Etelä-Karjalan hyvinvointialue tarjoaa maakunnan suurimpana työnantajana – yli 5000 henkilön organisaationa – houkuttelevan työympäristön sekä monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille koko Etelä-Karjalan maakunnassa. Hyvinvointialueella sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoiminta tuotetaan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti alueen noin 127 000 asukkaalle kaikissa elämän eri vaiheissa – yhtenä isona elämän iloisena joukkueena yli 100:ssa eri toimipisteessä.

”Työnantajana myö välitetään, myö turvataan, myö vastataan ja myö uskalletaan.”

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen tavoitteena on olla rohkea edelläkävijä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista, jossa työntekijät ovat onnellisia ja ylpeitä työstään. Jokaisen työhyvinvointi on tärkeää ja ideointikulttuuri on osa yhteistä työtä, organisaatiosta kerrotaan. Työnantaja pyrkii mahdollistamaan joustavaa työelämää ja parempaa organisaatiokulttuuria antamalla henkilöstölle oikeuden ja luottamuksen kehittää työtään ja osallistua uudistuksiin.

”Vain hyvinvoiva henkilöstö voi rakentaa hyvinvointia kestävällä tavalla.”

Alueella tarvitaan runsaasti myös keikkatyöntekijöitä, joille tarjotaan joustavat edellytykset keikkatöihin: ”Hoitotyössä saat itse valita keikkapaikkasi sekä sinulle parhaiten sopivat ajankohdat.”

Tutustu tarkemmin Etelä-Karjalan hyvinvointialueen työmahdollisuuksiin tästä.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista