Varhaiskasvatus

Tervetuloa töihin Hämeenkyrön varhaiskasvatukseen!

Varhaiskasvatuksen osaaja - tervetuloa meille töihin!

Hämeenkyrössä varhaiskasvatuksen opettajilla on hyvä ja kilpailukykyinen palkkaus. Meillä suunnitteluaika toteutuu - oikeasti, ja sitä voi tehdä myös kotona. Työn tueksi tarjoamme digivälineet sekä täysin uudet toimitilat. Ympäristökasvatus ja vihreälippu ovat koko kunnan varhaiskasvatuksen punainen lanka.

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta ja opetusta Hämeenkyrön kunnan lapsille ja nuorille. Meillä pääset työskentelemään merkityksellisissä tehtävissä lasten kehityksen parissa, mitä parhaimmassa työyhteisössä. Haluamme, että meidän työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa.

Hämeenkyrössä varhaiskasvatuksen opettajilla on hyvä ja kilpailukykyinen palkkaus.

Varhaiskasvatuksen avoimet työpaikat

Meillä pääset työskentelemään merkityksellisissä tehtävissä lasten kehityksen parissa, mitä parhaimmassa työyhteisössä.

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta ja opetusta Hämeenkyrön kunnan lapsille ja nuorille.

lue lisää

Tutustu eri päiväkoteihin

Sasin päiväkoti

Sasin päiväkoti on 8-ryhmäinen päiväkoti kauniissa maalaismaisemassa. Päiväkotimme varhaiskasvatus perustuu lasten osallisuuteen ja turvalliseen kasvuympäristöön.  

Heinijärven päiväkoti

Heinijärven päiväkoti sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa n. 10 km päässä Hämeenkyrön keskustasta. Olemme pieni  3-ryhmäinen päiväkoti. Samassa pihapiirissä toimii myös Heinijärven koulu.

Kirkonkylän päiväkoti

Kirkonkylän päiväkodissa on noin 200 paikkaa ja 10 ryhmää. Samassa rakennuksessa toimivat Kirkonkylän koulu ja Hämeenkyrön kunnan vapaa-aikapalvelut (kirjasto ja liikuntapalvelut).