Kainuun liitto

Kainuun liitto

Kainuun liitto on maakunnan aluekehittäjä ja merkittävin edunajaja. Lakisääteinen tehtävämme on johtaa maakuntasuunnitelman ja -ohjelman tekemistä ja toteuttamista. Hoidamme rahoitus- ja rakennerahastolain mukaiset EU-ohjelmien suunnittelu- ja toimeenpanotehtävät. Työmme on maakunnallista, kansallista ja kansainvälistä.

Maankäyttö- ja rakennuslain perusteella toimimme maakunnan suunnitteluviranomaisena. Maakunnan suunnitteluun kuuluvat maakuntasuunnitelma, maakuntakaava ja alueellinen kehittämisohjelma – maakuntaohjelma.

Vastaamme myös muista maakunnan liitolle annetuista tehtävistä ja tällä hetkellä myös sote- ja maakuntauudistuksen organisoinnista Kainuussa. Perussopimuksen mukaan tehtävämme on edistää asukkaiden hyvinvointia ja kestävää kehitystä Kainuussa. Kainuun liitolla on kahdeksan omistajakuntaa: Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo ja Suomussalmi.

Toimistomme sijaitsee Kajaanin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Toiminta on jaettu kolmeen vastuualueeseen: elinkeino- ja aluekehitys, alueidenkäyttö ja hallintopalvelut. Kainuun liitossa työskentelee noin 30 asiantuntijaa. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurisetelit, joustava työaika ja hyvät työterveyshuollon palvelut.

Kainuussa on mahdollista asua keskellä kaupunkia luonnon, palvelujen ja harrastusten äärellä. Kainuu on turvallinen ja toimelias paikka asua ja tehdä töitä. Meillä on tilaa olla ja tehdä. Tule sinäkin ja ota kainutlaatuinen Kainuu omaksesi!

Työpaikat
Kainuun liitto 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.