Erityisluokanopettaja

Tervetuloa Riksuun!

Hei erityisluokanopettaja 👋

Olisitko sinä uusi työkaverimme ja erityisopetuksen asiantuntijamme? Meillä Riihimäellä on avoinna useita tehtäviä erityisluokanopettajille ja yhdelle erityisopettajalle.

Työnilo, yhteistyö ja positiivinen asenne ovat meille tärkeitä ja toivomme niiden olevan tärkeitä myös sinulle. Meiltä saat tueksesi hyväntuulisen, motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön, josta löytyy monenlaista osaamista ja yhdessä tekemistä. Tukenasi on myös koulukohtainen erityisopettajien oma tiimi.

Tässä työssä on mahdollisuuksia monenlaisiin työtapoihin ja voit itse vaikuttaa työskentelymenetelmiisi. Arvostamme innovatiivista ja aktiivista työotetta ja olemme avoimia uudenlaiselle toiminnalle ja toimintamme kehittämiselle.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi! Hakuaika tehtäviin päättyy 14.4.2024.

Ammatillinen kehittyminen ja muita etuja

Saat mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen erilaisten koulutusten avulla. Lisäksi Riihimäen kaupungilla panostetaan esihenkilöosaamiseen, jotta meillä työskentelevät voivat sanoa saavansa hyvää johtamista. Esihenkilömme kannustavat työntekijöitään uusien ideoiden kehittelyyn ja tukevat sujuvan yhteistyön toteutumista. Meillä on hyvät työterveyspalvelut Terveystalossa sekä paljon erilaisia työsuhde-etuja (mm. Epassi 200 €/vuosi, mahdollisuus työsuhdepolkupyörään, henkilökohtainen hyvinvointi- ja liikuntaneuvonta, liikuntaryhmiä, Kotaniemen virkistyspaikka).

Tutustu kouluihimme, joissa tehtävät ovat avoinna

Pohjolanrinteen koulu

Vahvuutenamme on hyvä arki, jota rakennetaan yhdessä. Laadukkaan perusopetuksen lisäksi painotamme robotiikkaopetusta, draamapedagogiikkaa ja kiertotalousosaamista. Koulumme kuuluu KiVa koulu-verkostoon. Me Polarilaiset olemme nuorten puolella ja heitä varten! Pohjolanrinteen koulun arvot ovat kunnioitus, vastuullisuus ja oikeudenmukaisuus. Pohjolanrinteen koulu sijaitsee keskustan kupeessa monipuolisten kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksien ympäröimänä. Koulussamme opiskelee noin 450 oppilasta luokilla 6-9.

Lasitehtaan koulu

Lasitehtaan koulu sijaitsee vanhan lasitehtaan, Suomen Lasimuseon ja Metsästysmuseon vieressä. Pieni ympäristöystävällinen sijainniltaan ja puitteiltaan mainio koulu, jossa erilaisuuden hyväksyminen on luonteva osa arkea. Oppilaita koulussamme on noin 145. Koulumme valtteja ovat henkilökunnan yhteinen kasvatusvastuu ja toimeen tarttuminen, toimivat puitteet, sijainti rauhallisella ja viihtyisällä alueella, hyvät ulko- ja sisäliikuntamahdollisuudet, lähimetsät sekä museoiden ja keskustan palveluiden läheisyys.

Eteläinen koulu

Eteläinen koulu, hymyilevä koulu! Eteläinen koulu on aktiivinen koulu keskellä kaupunkia. Pidämme huolta kouluyhteisömme jäsenistä ja vaalimme sekä työniloa että oppimisen iloa. Koulussamme toimii Riihimäen alakoulujen musiikkiluokat. Liikkuva elämäntapa, lukutaidon kehittäminen, ympäristön ja ihmisen hyvinvointi ovat koko kouluyhteisöllemme tärkeitä asioita.

Peltosaaren koulu

Koulumme toiminnan valtteja ovat samanaikaisopettajakulttuurin lisäksi säännöllisten tunne- ja vuorovaikutustuntien pitäminen. Peltosaaren koulussa opiskelee noin 170 oppilasta. Koulussa on yleisopetuksen luokkia, pienryhmiä ja valmistavaa opetusta. Peltosaaren koulu sijaitsee kävelymatkan päässä rautatieasemasta. Tarjoamme mahtavan työyhteisön, jonka tukeen ja kannustukseen voi arjessa luottaa!

Harjunrinteen koulu

Harjunrinteen koulu on aktiivinen koulu ja olemme monessa mukana. Koulullamme toimivat 6.-9. luokkien musiikkiluokat, ja kansainvälinen toimintamme on vilkasta. Kaupunkimme kärkihanke robotiikka näkyy koulumme arjessa opetuksessa ja kerhotoimintana. Lisäksi olemme Vihreä lippu -koulu. Koulumme oppimisympäristöt, pedagogiset ratkaisut ja ammattitaitoinen henkilöstö tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet työskennellä moniammatillisen työyhteisön jäsenenä.

Avoimet työpaikat

Erityisluokanopettajat 4. ja 5.luokalle, vakinaiset virat, Peltosaaren koulu

Hakuaika päättyy 21.4. klo 23.59.

Erityisluokanopettaja, vakinainen, Peltosaaren koulu, kuntouttava luokka

Hakuaika päättyy 21.4. klo 23.59.

Erityisluokanopettaja, vakituinen, 2 virkaa, Pohjolanrinteen koulu

Hakuaika päättyy 29.4. klo 15.00.

Erityisluokanopettaja autismikirjon ryhmään, vakituinen, Lasitehtaan koulu

Hakuaika päättyy 22.4. klo 15.00.

Erityisluokanopettaja, vakituinen, Lasitehtaan koulu, vaativan erityisen tuen opetus

Hakuaika päättyy 22.4. klo 15.00.

Kaksi erityisluokanopettajaa Harjunrinteen kouluun vakituiseen virkaan

Hakuaika päättyy 29.4. klo 15.00.

Riihimäellä oppimiseen ja kehittymiseen panostetaan. Strategisena tavoitteenamme on olla tulevaisuuden tekijöiden koti.

Kaikissa perusopetuksen kouluissamme toteutuu seuraavat strategiset toimintamallit:

Robotiikka

Robotiikan opiskelu on arkipäivää kaikilla luokka-asteilla ja robotiikalla on oma paikallinen opetussuunnitelmansa. Riihimäellä robotiikka nähdään tulevaisuuden yleissivistyksenä, siksi sitä opetetaan kaikille ja sen tavoitteita ja sisältöjä toteutetaan kaikissa oppiaineissa ja monialaisina oppimiskokonaisuuksina.

Teatteri- ja draamakasvatus

Teatteri- ja draamakasvatuksella on oma paikallinen opetussuunnitelmansa, jota toteutetaan läpi peruskoulun eri vuosiluokilla. Opetuksen tavoitteena on innostaa oppilaita draamalliseen ilmaisuun, kehittää ryhmätyötaitoja ja esiintymistaitoja. Oppiminen nähdään luovana, yhteisöllisenä ja aktiivisena kokemuksellisena prosessina. Draama on taideaine, jonka avulla voidaan opettaa tärkeitä tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Kiertotalous

Ekologisen elämäntavan opettaminen on tärkeä asia kaikilla luokka-asteilla. Elämässä ja arjessa selviäminen edellyttää monia taitoja. Kyse on terveydestä, turvallisuudesta, ihmissuhteista, liikkumisesta, liikenteestä, teknologisoituneessa arjessa toimimisesta sekä oman talouden hallinnasta ja kuluttamisesta. Nämä kaikki vaikuttavat kestävään elämäntapaan. Perusopetuksessa tuetaan oppilaiden luottavaista suhtautumista tulevaisuuteen. Jokaisessa koulussa on oma vastuuhenkilönsä kiertotalousopetukseen liittyen. Vuosittainen ohjelma toteutetaan joka koulussa oppilaita osallistaen.

Riihimäki työnantajana

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Me toimimme ja palvelemme ammattitaidolla ja iloisella asenteella. Arvojamme ovat rohkeus, ripeys ja reiluus. Me kehitämme ja kehitymme – jokainen työntekijämme pääsee vaikuttamaan työhönsä. Esihenkilömme saavat kiitosta työntekijöiltä, tämän osoittaa säännöllisesti tehtävä henkilöstökysely. Riihimäki houkuttaa ja koukuttaa. Kun tulet meille töihin, huomaat viihtyväsi niin hyvin, että pian katsotkin jo Riihimäen asuntoilmoituksia.

Tutustu meihin tarkemmin