Skip to main content
test
Avoin hakemus, lyhyt- ja pitkäaikaisia sijaisuuksia Kiilan koulussa - Raaseporin kaupunki

Tule meille Kiilaan töihin!
Haemme sijaisia luokanopettajan, erityisluokanopettajan sekä koulunkäynninohjaajan eri pituisiin sijaisuuksiin Kiilan koulussa ympäri vuoden. Sijaisuudet voivat olla joko pää- tai sivutoimisia.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

https://www.raasepori.fi/lapset-nuoret-opetus/koulut/kiilan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Nyman, vararehtroi (lyhytaikaiset sijaisuudet) p. 044 744 6517
Riikka Lankinen, rehtori (pitkäaikaiset sijaisuudet) p. 040 711 4746

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus, suomi, Kiilan koulu

Raaseporissa jokainen voi luoda oman ainutlaatuisen elämänsä. Raasepori on juuri täydellinen pieni suuri kaupunki Helsingin ja Turun puolivälissä. Pidämme huolta siitä, että asukkaiden, vierailijoiden ja yritysten palvelut toimivat, mutta täällä on myös hauskaa asua! Raaseporissa yhdistyvät ainutlaatuinen kulttuurihistoria linnoineen ja ruukkikylineen Fiskars ja Billnäs, upeat taajamat Tammisaari ja Karjaa sekä luonnonkaunis saaristo ja elävä maaseutu. Yhdistys-, kulttuuri- ja urheiluelämämme on huomattavan monipuolista.

Työllistämme 1 300 eri alojen ammattilaista, jotka mahdollistavat sujuvan arjen noin 28 000 asukkaalle.

Teemme tiivistä yhteistyötä asukkaiden kanssa ja osallistamme heidät työhömme, jotta Raaseporista tulisi vielä parempi asuinkunta. Työntekijämme osallistuvat myös oman työympäristönsä kehittämiseen, ja me haluamme SINUT mukaan luomaan entistä parempaa Raaseporia.


Osoite: Hindersinkatu 19, 10300 Karjaa
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat