Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Imatran kaupunki

Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen opettajan, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen avustajan eripituisiin sijaisuuksiin päiväkoteihin.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) ja valtioneuvoston asetuksen varhaiskasvatuksesta (753/2018) mukaan. Huomioimme myös opiskelijat.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista löydät kaupungin kotisivuilta, kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen rekrytointi(at)imatra.fi

Imatran kaupunki
Osoite: Imatra

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki järjestää varhaiskasvatusta, esiopetusta, perusopetusta, lukiokoulutusta, taiteen perusopetusta sekä vapaan sivistystyön palveluja.

Varhaiskasvatuspalveluita ovat varhaiskasvatus päiväkodissa tai perhepäivähoidossa, esiopetuksessa tai avoin kerhotoiminta. Varhaiskasvatusta järjestetään valtakunnallisten varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (VASU) ja Imatran kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaan.

Imatralla on yhdeksän kunnallista päiväkotia sekä yksityinen Steiner-päiväkoti. Vuorohoitoa järjestetään Vuoksenniskan vuoropäiväkodissa (ilta-, viikonloppu- ja yöhoito) ja Mikonpuiston päiväkodissa (aamu-, ilta- ja lauantaihoito). Avointa varhaiskasvatusta järjestetään Rajapatsaan päiväkodilla.

Imatran kaupunki - Savuton työpaikka