Skip to main content
test
Opettajien sijaisuuksia - Imatran kaupunki

Haemme sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan, erityisluokanopettajan ja erityisopettajan eri pituisiin sijaisuuksiin.

Sijaisena voit itse päättää, missä kouluissa olet käytettävissä. Kuntarekryn profiilissasi sijaitsevan käytettävyyskalenterin avulla voit määritellä minä päivinä voit tehdä sijaisuuksia.

Pidempiä sijaisuuksia haetaan myös erillisinä hakuina, joten seuraathan Imatran kaupungin avoimia työpaikkoja. Avoinna olevia tehtäviä voit seurata seuraavilla sivustoilla: kuntarekry.fi, imatra.fi, te-palvelut.fi.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan huomioon.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi
http://www.asuimatralla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista löydät kaupungin kotisivuilta, kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen rekrytointi(at)imatra.fi

Lisätietoja

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki järjestää omana toimintana esiopetusta, perusopetusta, lukiokoulutusta, taiteen perusopetusta sekä vapaan sivistystyön palveluja.

Kaupungissa on kolme uutta oppimiskeskusta, joissa taataan kaikille lapsille terveet ja modernit oppimistilat. Mansikkalan koulukeskuksen yhteydessä toimiva Imatran yhteislukio tarjoaa opetusta perinteisellä päivälukiolinjalla, IB-lukiossa, Itä-Suomen lukiossa ja kaksoistutkintoon tähtäävällä linjalla. Lisäksi lukiossa toimii Etelä-Karjalan urheiluakatemia ja kulttuuriakatemia.

Imatran työväenopisto ja musiikkiopisto on yhdistynyt koko kaupungin yhteiseksi Virta-opistoksi. Opisto tarjoaa laadukkaita opetuspalveluita musiikin, kuvataiteen ja käsityön taiteen perusopetuksen osalta sekä monipuolisen kurssitarjottimen eri opetusalueilta.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat