Koulunkäynninohjaajien sijaisuuksia - Imatran kaupunki

Haemme sijaisia koulunkäynninohjaajien eripituisiin sijaisuuksiin.

Koulunkäynninohjaajalta edellytetään koulunkäynninohjaajan tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Huomioimme myös opiskelijat.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi

Tutustu työnantajaan
  • Imatran kaupunki
  • Keikkatyö
  • 895
  • Sovitaan erikseen.
  • KVTES:n mukaan
  • 15.11.2010 - 31.12.2022 23:59

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista löydät kaupungin kotisivuilta, kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen rekrytointi(at)imatra.fi

Lisätietoja

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki järjestää varhaiskasvatusta, esiopetusta, perusopetusta, lukiokoulutusta, taiteen perusopetusta sekä vapaan sivistystyön palveluja.

Koulu³- mahdollisuus parempaan huomiseen. Lähes 80 miljoonaa euroa maksavan päätöksen ansiosta kaupungissa on pian kolme oppimiskeskusta, joissa taataan kaikille lapsille terveet ja modernit oppimistilat. Vuoksenniskan koulukeskuksessa aloitettiin elokuussa 2019. Mansikkalan koulukeskus on aloittanut toimintansa syksyllä 2020 Suomen suurimmassa puukoulussa, ja vuoden päästä toiminta alkaa täydellä teholla myös uudistuvassa Kosken koulukeskuksessa.

Mansikkalan koulukeskuksessa sijaitsevan Imatran yhteislukion yhteydessä toimivat päivälukion lisäksi aikuisten lukiokoulutusta antava iltalinja, Imatran ja Lappeenrannan kaupunkien yhteinen IB-lukio sekä säätiön ylläpitämä Itä-Suomen suomalais-venäläisen koulun lukio. Lisäksi lukio antaa kaksoistutkinnon lukiokoulutusta.

Imatran kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat