Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien sijaisuuksia - Imatran kaupunki

Haemme sijaisia koulunkäynninohjaajien eripituisiin sijaisuuksiin perusopetukseen.

Koulunkäynninohjaaja työskentelee opettajan työparina luokassa koulupäivän aikana. Hänen tehtävänään on tukea oppilaan työskentelyä ja avustaa tarvittaessa erilaisissa tilanteissa.

Sijaisena voit itse päättää, missä kouluissa olet käytettävissä. Kuntarekryn profiilissasi sijaitsevan käytettävyyskalenterin avulla voit määritellä minä päivinä voit tehdä sijaisuuksia.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Koulunkäynninohjaajalta edellytetään koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen tutkintoa, koulunkäynninohjaajan tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoa tai lähihoitajan tutkintoa suuntautumisvaihtoehdolla lapset ja nuoret. Huomioimme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi

Tutustu työnantajaan
  • Imatran kaupunki
  • Keikkatyö
  • 895
  • Sovitaan erikseen.
  • KVTES:n mukaan
  • 15.11.2010 - 31.12.2025 23:59
  • Kunta

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista löydät kaupungin kotisivuilta, kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen rekrytointi(at)imatra.fi

Lisätietoja

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki järjestää varhaiskasvatusta, esiopetusta, perusopetusta, lukiokoulutusta, taiteen perusopetusta sekä vapaan sivistystyön palveluja.

Kaupungissa on kolme uutta oppimiskeskusta, joissa taataan kaikille lapsille terveet ja modernit oppimistilat. Mansikkalan koulukeskuksen yhteydessä toimiva Imatran yhteislukio tarjoaa opetusta perinteisellä päivälukiolinjalla, IB-lukiossa, Itä-Suomen lukiossa ja kaksoistutkintoon tähtäävällä linjalla. Lisäksi lukiossa toimii Etelä-Karjalan urheiluakatemia ja kulttuuriakatemia.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.

Imatran kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat