Skip to main content
test
Vikarier till lokalservice - Maarianhaminan kaupunki

Mariehamns stad söker nu dig som vill ingå i vår vikariepool inom lokalservice!

VÅR VERKSAMHET
Lokalserviceenheten ansvarar för lokalvården i Mariehamns stads fastigheter. Vi sköter den interna servicen i enlighet med uppgjorda serviceavtal. I vårt team jobbar 47 personer i fastigheter så som dagis, skola, äldreomsorg, kontor, bibliotek och övriga lokaler där staden bedriver verksamhet.

DIN PROFIL
Vi söker dig som kan hoppa in med kort varsel. Vi behöver löpande rekrytera vikarier och kan erbjuda såväl kortare som längre vikariat. Det är meriterande med en utbildning inom lokalvård och/eller goda erfarenheter inom området. Goda kunskaper i svenska i tal är ett krav och vi ser gärna att du även kan läsa/ta emot skriftlig information. Om du inte har relevant utbildning eller erfarenhet men har personlig lämplighet för arbetet och är intresserad av ett extrajobb inom lokalvård så är du också varmt välkommen att söka till oss.

Vi tror att du som person är ansvarsfull, noggrann, flexibel och pålitlig. Du ska vara bra på att planera din tid och att ta egna initiativ. Du jobbar bra både självständigt och i grupp.

ANSÖKAN
Lämna in en ansökan där du berättar om dig själv! Din öppna ansökan kan när som helst ändras. Vi kontaktar dig om vi har ett behov att erbjuda. Observera att din öppna ansökan inte räknas som ansökan till Mariehamns stads övriga lediganslagna arbeten.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

För mer information, varmt välkommen att kontakta:
Lokalservicechef Ulrika Carlsson, ulrika.carlsson(at)mariehamn.ax, +358 18 531229
Städarbetsledare Mikaela Sundström, mikaela.sundstrom(at)mariehamn.ax, + 358 18 531234

Lär dig mer om oss

Lokalservice

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Stadshuset, Torggatan 17, 22100 Mariehamn

Sinulle suositellut työpaikat