Skip to main content
test
Vikarierande elevassistenter - Maarianhaminan kaupunki

Är du intresserad av att jobba som vikarierande elevassistent?

Som vikarierande elevassistent så förväntas du framförallt kunna hantera, bemöta och samtala med eleverna med olika behov på ett bra och pedagogiskt sätt. Vi värdesätter egenskaper som tydlighet och flexibilitet. En god förmåga att arbeta tillsammans med klasslärare och att se elevens behov är egenskaper som vi söker.

I Mariehamn finns tre skoldistrikt, de tre grundskolorna i Mariehamn är Strandnäs skola, Ytternäs skola och Övernäs skola. Små klasser och fina skolmiljöer är kännetecken för alla tre.

Läs mer

https://www.mariehamn.ax/barn-och-utbildning/grundskola

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Strandnäs skola: maria.welin@edu.mariehamn.ax
Ytternäs skola: gun.karlsson@edu.mariehamn.ax
Övernäs skola: eva.s.johansson@edu.mariehamn.ax

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Bildningssektorn

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Nabbvägen 12, 22100 Mariehamn

Sinulle suositellut työpaikat