Ammattiopisto SAMIedun osaajapankki

Tule mukaan Ammattiopisto SAMIedun ja SAMI-palvelut Oy:n osaajapankkiin

Ammattiopisto SAMIedu tarjoaa monipuolisesti sijaisuuksia sekä opetuksessa että tukipalveluissa. Lisäksi etsimme eri alojen asiantuntijoita osaajapankkiimme.

Opettajien ja opetusta avustavan henkilöstön lisäksi SAMIedun tukipalveluissa työskentelee mm. ruoka-, kiinteistö-, tietohallinto-, hallinto- ja talouspalveluiden ja markkinoinnin ammattilaisia.

Osaajapankkiin voit jättää avoimen hakemuksen kuntarekry.fi-palvelun kautta. Avointa hakemusta ei oteta huomioon kohdistetuissa hauissa olevissa rekrytoinneissa, mutta ne ovat rekrytoivien esimiestemme käytettävissä. Avoimella hakemuksella ilmaiset kiinnostuksesi päästä mukaan osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme. Myös alaa opiskelevat otetaan huomioon osaajia palkattaessa.

Otamme yhteyttä, kun osaamisellesi on meillä tarvetta. Hakemuksesi on voimassa osaajapankissa aina kuluvan kalenterivuoden loppuun. Koulutus- ja tutkintoedellytykset määräytyvät tarjottavien työtehtävien mukaan. Ansioluettelo tai CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Tarvittaessa osaajiksi valittujen on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Muistathan päivittää muuttuneet yhteystietosi kuntarekryyn.

Lisätietoja

http://www.samiedu.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelujohtaja Teija Mielonen, p. 044-550 6642 tai teija.mielonen@samiedu.fi

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Pohjolankatu 4-6, 57200 Savonlinna

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä on kuuden kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, jonka ylläpitämässä Ammattiopisto SAMIedussa opiskelee noin 1600 tutkinto-opiskelijaa. Henkilöstöä on noin 170. Kokonaisasiakasmäärä vuositasolla on noin 4500 henkilöä. Opetus- ja kulttuuriministeriön laatupalkinnon neljä kertaa voittanut Ammattiopisto SAMIedu sijaitsee Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa.