Skip to main content
test

Tule mukaan Ammattiopisto Samiedun ja Sami-Palvelut Oy:n osaajapankkiin.

Ammattiopisto Samiedu tarjoaa monipuolisesti sijaisuuksia sekä opetuksessa että tukipalveluissa. Lisäksi etsimme eri alojen asiantuntijoita osaajapankkiimme.

Opettajien ja opetusta avustavan henkilöstön lisäksi Samiedun tukipalveluissa työskentelee mm. ruoka-, kiinteistö-, tietohallinto-, hallinto- ja talouspalveluiden ja markkinoinnin ammattilaisia.

Osaajapankkiin voit jättää avoimen hakemuksen kuntarekry.fi-palvelun kautta. Avointa hakemusta ei oteta huomioon kohdistetuissa hauissa olevissa rekrytoinneissa, mutta ne ovat rekrytoivien esimiestemme käytettävissä. Avoimella hakemuksella ilmaiset kiinnostuksesi päästä mukaan osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme. Myös alaa opiskelevat otetaan huomioon osaajia palkattaessa.

Otamme yhteyttä, kun osaamisellesi on meille tarvetta. Koulutus- ja tutkintoedellytykset määräytyvät tarjottavien työtehtävien mukaan. Ansioluettelo tai CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Tarvittaessa osaajiksi valittujen on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Muistathan päivittää muuttuneet yhteystietosi kuntarekryyn.

Lisätietoja

http://www.samiedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Taina Juuti, p. 044 550 6363

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Löydä uusi tulevaisuus! Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Samiedussa opiskelee keskimäärin yli 2000 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Lisäksi Samiedu tekee laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4-6, 57200 Savonlinna
Itä-Savon koulutuskuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb