Skip to main content
test
Avoin harjoittelijahakemus Monetra Pohjois-Savoon - Monetra Oy

Tarjoamme aika-ajoin korkeakouluharjoittelu mahdollisuuksia soveltuvien alojen opiskelijoille. Tarjoamme harjoitteluja esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa, kirjanpidossa ja muissa hallinnollisissa tehtävissä.

Mikäli olet esimerkiksi viimeisen vuoden tradenomiopiskelija, kauppatieteiden opiskelija tai muun soveltuvan alan korkeakouluopiskelija ja olet kiinnostunut työharjoittelusta Monetra Kuopiossa jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta.

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelupaikka sinulle.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/meille-toihin/toissa-monetrassa/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sami Räsänen
HR Manager
p. 050 361 9194
sami.rasanen@monetra.fi

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä.

Konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, kuten henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut, kirjanpito- ja raportointipalvelut, myyntilaskutus- ja myyntireskontrapalvelut, ostolasku- ja ostoreskontrapalvelut, maksuliikennepalvelut sekä matkustuspalvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, lisäksi noudatamme organisaatiossamme AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Microkatu 1, T-osa, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb