Skip to main content
test
KEIKKATYÖ, Hammashoitajat, suun terveydenhuolto, Keusote - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Suun terveydenhuollon palvelut jokaisessa kunnassa! Työyhteisömme ovat dynaamisia, joissa toiminta on itseohjautuvaa ja työtä tuetaan valmentavalla esimiestyöllä. Tiimit koostuvat hammashoitajista, suuhygienisteistä ja hammaslääkäreistä. Työhön kuuluu hammashoitajan työtehtävät.

Arvostamme:

  • Aiempaa työkokemusta hammashoitajan työtehtävistä,
  • asiakaskeskeistä työskentelytapaa ja hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä
  • kehittämismyönteisyyttä.
Tehtävässä edellytämme hammashoitajan tutkintoa tai lähihoitajan tutkintoa, jossa osaamisalana suunterveydenhoito (terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaisesti). Edellytämme tehtävässä työskentelyyn hyvää suomen kielen suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Huomioimme myös alan opiskelijat.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa uutta ja innovatiivista työskentelykulttuuria. Haluamme olla arvostettu sekä tykätty työpaikka, tule osaksi Keusotea!

Palvelussuhteen tietoja:

  • Määräaikaisuudet sijaisuudet sekä keikkatyö koko Keusoten alueella.
  • Palvelussuhteenehdot määräytyvät sote-tes:n mukaan.
  • Hammashoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2555,00 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
Lisätiedot antavat hoitotyön esimiehet Toni Annanolli, 050 497 1429, toni.annanolli@keusote.fi ja Kirsi Kuosmanen, kirsi.kuosmanen@keusote.fi.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla ja tule osaksi Keusotea!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Keusoten kunnat, Hyvinkää

Rekommenderade jobb