Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet - Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupungin perusopetuksessa sekä perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa on haettavana lyhytaikaisia koulunkäynninohjaajan sijaisuuksia koulujen tarpeiden mukaan. Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon ja tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Sastamalassa on yksitoista alakoulua, kaksi yläkoulua ja yksi yhtenäiskoulu.

Sijaiselta odotamme tehtävän kelpoisuusvaatimuksen täyttämistä, joka on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös alaa opiskelevat, alalle aikovat tai muuten sijaisiksi sopivat henkilöt.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä riittävää suomen kielen osaamista. Sijaisen on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn ja TE-toimiston verkkosivuille.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Muistathan päivittää hakemustasi tarvittaessa.

Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.sastamala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

opetuspäällikkö Kati Heikkilä, sähköposti etunimi.sukunimi@sastamala.fi, puh. 040 648 2240

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus

Sastamala, Herra Hakkaraisen ja Pukstaavin kirjakaupunki on vireä 24 000 asukkaan kaupunki läntisellä Pirkanmaalla. Logistisesti Sastamala sijaitsee hyvällä paikalla noin 50 km päässä Tampereesta. Henkilökuntaa kaupungissamme on noin 1000. Tule kansamme kehittämään kaupunkiamme ja sen palveluita. Tarkemmin voit tutustua kaupunkiimme www.sastamala.fi.


Osoite: Asemakatu 9, 38210 Sastamala

Rekommenderade jobb