Skip to main content
test
Opettajan eripituisia sijaisuuksia - Kristinestad

Kristiinankaupunki julistaa haettavaksi

Opettajan eripituisia sijaisuuksia 11.8.2023 - 31.5.2024 välisenä aikana
Haemme joukkoomme opettajia sekä alakouluun että yläkouluun eripituisiin sijaisuuksiin. Hyvät suomen kielen taidot vaaditaan. Tehtävään kuuluu toimia opettajana eri luokkatasoilla. Kutsu työhön voi tulla nopeallakin aikataululla, joten ilmoittaudu työnhakijaksi. Tarvitsemme apuasi.
Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta tiimityöskentelystä sekä kykyä työskennellä erilaisten oppilaiden kanssa. Arvostamme kokemusta erityisoppilaiden ohjauksesta ja erityisopetuksen opinnot katsotaan eduksi.
Palkkausehdot OVTES:n mukaan.
Kielivaatimukset: suomi
Hakemuksiin tulee liittää CV ja kelpoisuustodistusten jäljennökset. Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekry.fi kautta. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan myös muut huomioida. Ilmoita hakemuksessa kiinnostuksestasi ilmoittautua työnhakijaksi alakouluun tai yläkouluun, tai kiinnostaako sinua molemmat.

Odotamme hakemustasi, tervetuloa meille töihin!
Hakuaika päättyy 31.5.2024 kello 16.00.
Tiedustelut:
Sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733

Kristiinankaupungissa 31.7.2023
Sivistysjohtaja

Lisätietoja

http://www.kristiinankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733

Lisätietoja

Koulutuksen palvelualue, suomenkielinen koulutoimi

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee eri alojen ammattilaista koulutuksen, hyvinvoinnin, teknisen sektorin ja julkishallinnon tehtävissä, jotka jatkuvasti haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja eteenpäin.

Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia esimerkiksi jatkokoulutukseen sekä etätyöhön. Toimistolla puhumme sekä ruotsin kieltä että suomen kieltä.

Tervetuloa mukaan yhteisöön!


Osoite: Koulutoimisto, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki
Kristiinankaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb