Skip to main content
test

HAEMME SIJAISIA SALON KAUPUNGIN SIJAISREKISTERIIN

Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä maksimissaan 9 kuukautta kestäviin sijaisuuksiin.

Sijaisrekisterin kautta on mahdollista työllistyä useille palvelualuille, mm. seuraaviin tehtäviin:

- varhaiskasvatuksen tehtävät
- koulunkäynninohjaaja
- luokan -ja aineenopettajat
- laitoshuollon ja puhtaanapidon tehtävät
- ravitsemispalveluiden tehtävät


Voit jättää tätä kautta avoimen hakemuksen mihin tahansa tehtävään. Kerro hakemuksessasi, mitä tehtäviä haet. Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi, sopiaksesi haastatteluajasta. Haastattelussa tarkastellaan hakijan kiinnostuksen kohteita sekä opiskelu- ja työhistoriaa, ja niiden pohjalta aktivoidaan sijaisrekisteri tiettyihin yksiköihin. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset, sekä mahdolliset muut todistukset kuten lääkeluvat tai rikosrekisteriote. Haastattelu on mahdollista pitää etänä, jolloin tarvittavat dokumentit tulee toimittaa etukäteen joko sähköpostilla tai liittää kuntarekryn hakemukseen (rikosrekisteriotteen voi esittää vain paikan päällä).

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle, joten oma aktiivisuus on tärkeää.

Tervetuloa sijaiseksi Salon kaupungille!

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

SALON KAUPUNKI

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb