Skip to main content
test
Tietoliikenneasiantuntija - 2M-IT

Olemme sote-toimialan tuntija, visionääri ja tukipiste. Kehitämme ratkaisuja sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseksi, jotka tuottavat hyvinvointia ihmisille. Kannamme yhteiskuntavastuumme julkisomisteisena yhtiönä tuottamalla kustannustehokkaita palveluita, tekemällä vastuullisia julkisia hankintoja ja rakentamalla vuoropuhelua yritysten, yhdistysten ja viranomaisten välillä.

2M-IT on vastuuntuntoinen kehittäjäkumppani, joka välittää asiakkaastaan ja takaa onnistuneen asiakaskokemuksen aidosti kuuntelemalla ja tukemalla asiakasta. Avoimesti ja vastuullisesti toimivat 2M-IT:läiset huolehtivat sekä itsestään että toisistaan ja toimivat yhteisöllisesti, rohkeasti apua pyytäen ja myös muiden asiantuntemusta ja osaamista arvostaen. Kehitämme ja huolehdimme kehittymisestämme aktiivisesti, hyödynnämme osaamistamme ja asiantuntemustamme asiakkaan toiminnan kehittämisessä ja olemme rohkeasti mukana muutoksessa.

Nyt haemme mahtavaan asiantuntijajoukkoomme lisävahvistuksiksi .

Tietoliikenneasiantuntijana tehtäväsi ovat:
Tietoliikenneratkaisujen (Tietoliikenneliittymät, LAN, WLAN, Palomuurit)
• Käyttöönotto- ja tukipalvelutehtävät
• Ylläpito ja vianselvitys
• Kehitys ja suunnittelu

Edellytämme sinulta tiimityöskentelytaitoa, tehtävään soveltuvaa tietoliikennealan koulutusta tai vastaavaa ammattitaidon osoittavaa työkokemusta ja kykyä oppia uusia asioita. Omaat aktiivisen asenteen ongelmanratkaisutilanteissa ja asiakaspalvelutaitosi on erinomaiset. Sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen ote tekemääsi työhön, sujuva suomen- ja englannin kielten hallinta ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Eduksi katsomme myös:
• Vähintään yhden (1) vuoden työkokemusta LAN, WLAN ja Reititinlaitteiden asennuksista, konfiguroinnista ja ylläpidosta
• Tuntemusta palomuuri- ja kuormantasauslaitteistoista.
• Yleistä osaamista palvelinjärjestelmistä ja verkkopalveluista (Windows, Linux, AD, DNS, DHCP, Radius) sekä tietoturvasta.
• Kokemuksen verkonvalvonta ja -monitorointi järjestelmistä
• Terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemuksen

Mitä me tarjoamme Sinulle? Tarjolla on haasteellisia työtehtäviä terveydenhuollon- ja sosiaalipalveluiden usean toimijan IT-toimintaympäristössä, jossa työkavereinasi on 25 tietoliikenneasiantuntijaa ja 3 tietoliikennearkkitehtia. Tietotekniikkapalveluissa on korkea työviihtyvyys ja hyvä tekemisen meininki. Kanssamme Sinulla on mahdollisuus kehittää joustavia ja innovatiivisia IT-palveluita ja sen ohessa kasvattaa omaa osaamista ja ammattitaitoasi. Tarjolla on vakituinen työsuhde toimipaikkana 2M-IT:n toimipisteet Pohjanmaalla, Satakunnassa, Varsinais-Suomessa tai vaihtoehtoisesti etätyönä sopimuksen mukaisesti. Palkkaus perustuu 2M-IT:n omaan palkkausjärjestelmään ja siinä määritetyn tehtävän vaativuusluokkaan valitun henkilön työkokemukseen perustuen. Palkkaus vaativuusluokissa 3 - 4A on välillä 3127 - 5737 €/kk. Näiden lisäksi etuina on ePassi, lounasetu, hyvä työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Käymme hakijoita läpi koko prosessin ajan. Käytämme Kuntarekryä rekrytointiportaalinamme. Ota siis hetki aikaa ja täytä sinne hakemuksesi. Odotamme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

2M-IT, Tietotekniikkapalvelut, Tietotekniikkapalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

2M-IT - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb