Skip to main content

Kuntarekry mukana Vastuullista kesäduunia -kampanjassa

11.2.2020 15:49

Kuntarekry mukana Vastuullista kesäduunia -kampanjassa

Oikotie työpaikkojen organisoima Vastuullinen kesäduuni –kampanja täyttää 10-vuotta. Kuntarekry on kampanjassa mukana kuudetta kertaa. Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Työnantajan näkökulmasta kampanja on näkyvä tapa kehittää vetovoimaista ja vastuullista työnantajakuvaa. Kampanjalla on joka vuosi oma suojelija ja tänä vuonna suojelijana toimii Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko.

Kesätöitä alle 18-vuotiaille nuorille

Kunta-ala eli Suomen kunnat ja kaupungit tarjoavat kesätöitä alle 18-vuotiaille nuorille. Moni nuori löytää ensikosketuksen työelämään Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Kesätöitä on tarjolla eri toimialoilla eri pituisina ajanjaksoina. Jotkut tehtävät vaativat alan opintoja, mutta alle 18-vuotiaiden työt eivät vaadi tutkintoon tähtääviä opintoja tai aiempaa työkokemusta. Helsingin kaupunki palkittiin viime syksynä esimerkillisesti alle 18-vuotiaita työllistäneenä organisaationa. Kuntarekry sai kunnian valita ja palkita voittajan.

Hae kesätöitä näin

  • Valitse Kuntarekryn sivulta kesätyö ja rajaa hakua esimerkiksi kunnan mukaan.
  • Voit tehdä rajauksen myös tehtäväalueille.
  • Kun saat listan avoimista työpaikoista, lue ilmoitusteksti huolellisesti läpi.
  • Sen jälkeen kirjaudu sisään hakulomakkeelle ja täytä vaadittavat tiedot ja lähetä hakemus.
  • Jos sinulla ei ole Kuntarekryn käyttäjätunnuksia, rekisteröidy ensin Kuntarekryn käyttäjäksi. Sen jälkeen pääset täyttämään hakemusta.

Lue lisää kesätöistä ja hakemisesta

Hae Vastuulliseksi kesätyönantajaksi

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista