Skip to main content

Pornaisten kunnan työpaikat löytyvät jatkossa Kuntarekrystä

20.2.2023 08:45

Pornaisten kunnan työpaikat löytyvät jatkossa Kuntarekrystä

Kuten moni muukin kunta, myös Pornainen keskittää nyt kaikki avoimet työpaikat Kuntarekry.fi –sivustolle. Toivomme näin löytävämme entistä paremmin kuntatyöstä kiinnostuneet työnhakijat.

Pornainen on rauhallinen, maaseutumainen pieni kunta pääkaupunkiseudulla. Asukkaita on noin 5000 ja kunnan palveluksessa on noin 200 työntekijää. Monet työntekijöistämme tulevat töihin naapurikunnista, mutta aika moni on löytänyt kunnastamme uuden mieluisan kotiseudun ja muuttanut tänne asumaan.

Pornaisiin on helppo ihastua: luonto on täällä aidosti läsnä, pitipä sitten kumpuilevasta jokilaaksosta tai kultaisena lainehtivista peltomaisemista. Kirkonkylän reunamilla virtaa kaunis Mustijoki. Virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia kunnassa on lukemattomia: täällä voi harrastaa esim. frisbeegolfia, melontaa, palloilulajeja, golfia tai sitten voi piipahtaa kuntoportailla tai geokätköllä. Vapaa-ajan liikuntapalvelumme tarjoavat jokaiselle jotakin.

Kuntamme kulttuurimaisemat ovat monelle tuttuja vanhoista Linnanheimojen elokuvista, joita on kuvattu Laukkoskella kunnan eteläosassa. Siellä on viettänyt kesiään myös kirjailija Mika Waltari perheineen. Kuntakeskuksen kirjasto toimii kulttuuritarjonnan pääpaikkana.

Kunnan avoimista työpaikoista iso osa on varhaiskasvatuksen ja koulutuksen tehtäviä. Kunnassa on kaksi päiväkotia sekä kolme koulua, joissa on opetusta aina yhdeksänteen luokkaan asti. Sivistysjohtaja Jari Wäre uskoo Kuntarekryn käyttöönoton helpottavan kunnan työpaikkojen hakemista ja houkuttelevan kuntaan uusia työntekijöitä eri puolilta pääkaupunkiseutua.

”Pornainen on työntekijälle sopivan kokoinen paikka ja meillä pääsee toteuttamaan itseään hyvien ammattilaisten joukossa” Jari Wäre sanoo.

Pornainen Kuntarekryssä

Pornaisten nettisivut

Pornaisten kunta on Helsingin seudulla sijaitseva noin 5000 asukkaan viihtyisä, vireä ja rohkea kunta. Olemme osa voimakkaasti kasvavaa ja kehittyvää Keski-Uuttamaata. Katsomme tulevaisuuteen luottaen ja teemme rohkeita ratkaisuja asukkaiden palvelujen ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Teksti: Pornaisten kunta

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista