Skip to main content

Terveisiä DuuniDay -rekrytointitapahtumasta!

24.11.2022 13:00 Emma Kolehmainen

Terveisiä DuuniDay -rekrytointitapahtumasta!

Kuntarekry osallistui DuuniDay -tapahtumaan tiistaina 22.11.2022 Lappeenrannassa. DuuniDay on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja korkeasti koulutetuille työnhakijoille suunnattu, Etelä-Karjalan suurin rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma.

Paikalla tapahtumassa oli runsaasti kävijöitä tutustumassa lähes sadan näytteilleasettajan tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kävijöiden joukossa oli laajalti eri alojen opiskelijoita ja vastavalmistuneita, jotka olivat kiinnostuneita erityisesti oman opiskelualansa kesätyö- ja harjoittelupaikoista. Opiskelualoista korostuivat tekniikan ala (mm. ympäristö-, energia- ja laskennallinen tekniikka), IT-ala sekä kaupallinen ala.

Kuntarekryn ständille saapui aktiivisesti opiskelijoita ja työnhakijoita jotka halusivat kuulla, millaisia työmahdollisuuksia kuntaorganisaatioilla ja hyvinvointialueilla voisi olla tarjota opiskelujen aikana ja valmistumisen jälkeen. Osa kävijöistä kertoi hakeneensa avoimia työpaikkoja tai keikkatöitä Kuntarekryn kautta ja nimenä se oli useimmille suomalaisille opiskelijoille tuttu, vaikkakaan Kuntarekry.fi -sivustoa ei välttämättä oltu vielä hoksattu hyödyntää työpaikkojen etsimiseen. Julkinen sektori miellettiin kuitenkin erityisesti tekniikan alalla potentiaaliseksi omia tulevaisuuden työnantajia ajatellen, mutta moni yllättyi positiivisesti siitä, miten monilla eri ammattinimikkeillä kuntaorganisaatioissakin työskennellään.

Erityisesti Kuntarekryn hakuvahti oli kävijöille iloinen uusi tuttavuus, joka koettiin erittäin hyvänä työnhakua helpottavana ominaisuutena. Löydettiinpä ständillä muutamalle kävijälle avoin työpaikkakin haettavaksi! Kokonaisuudessaan tapahtumassa vallitsi hieno aktiivisen työnhaun ja verkostoitumisen ilmapiiri. Tapahtuman järjesti LUT & LAB Urapalvelut jo 26. kertaa.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista