Skip to main content

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Kainuu

13.1.2023 13:20

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Kainuu

”Olemme saaneet palautetta rennosta ja mukavasta työilmapiiristä, hyvästä kollegiaalisesta tuesta ja joustavista työajoista.”

Kainuun hyvinvointialue työllistää noin 4000 työntekijää alueella, joka palvelee noin 70 000 asukasta. Hyvinvointialueella tarvitaan mm. sai­raan­hoi­ta­jia, ter­vey­den­hoi­ta­jia, kä­ti­löi­tä, rönt­gen­hoi­ta­jia, en­si­hoi­ta­jia, lä­hi­hoi­ta­jia, oh­jaa­jia, lääkäreitä, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, pelastusalan työntekijöitä ja lukuisia muita oman alansa ammattilaisia ympäri Kainuuta.

Kainuun hyvinvointialue tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoiset työtehtävät, tukea työssä jaksamiseen henkilöstöeduin, hyviä koulutuksia osaamisen kehittämiseen sekä mahdollisuuden edetä omalla urapolulla organisaation sisällä. Koska alueen sosiaali- ja terveydenhuolto on ollut samassa organisaatiossa yli kymmenen vuoden ajan, on esimerkiksi siirtyminen yksiköstä toiseen helppoa ja siitä on hyviä kokemuksia.

”Kiireettömyyden tunne on valttimme sillä täällä ei tarvitse odottaa ruuhkassa tuntia päästäkseen kotiin työpäivän jälkeen. Kun työpäivä on pulkassa, voi ladulle tai lenkkipoluille päästä parhaimmassa tapauksessa omalta takapihalta”, organisaatiosta kerrotaan. Työnantaja nostaa myös Kainuun kauniin luonnon, moninaiset harrastusmahdollisuudet, runsaan kulttuuritarjonnan sekä nopeat kulkuyhteydet alueen eduiksi.

Kainuun hyvinvointialueen visio onkin ”Kelpo Kainuu, jota kehtaa kehua.”

Tutustu tarkemmin Kainuun hyvinvointialueen työmahdollisuuksiin tästä.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista