Skip to main content

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Pirkanmaa

13.1.2023 14:10

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Pirkanmaa

”Iso mutta inhimillinen”

Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa palveluja yli puolelle miljoonalle asukkaalle 23 kunnan alueella, elämän eri vaiheissa. Pirkanmaa on Suomen suurin hyvinvointialue ja maakuntansa suurin työnantaja.

Pirkanmaan hyvinvointialueella työskentelee yli 19 000 tekijää 600 erilaisessa ammatissa. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule tekemään merkityksellisestä ja ihmisläheistä työtä!

Hyvinvointialueen työntekijöiden työssä jaksamisesta ja viihtymisestä huolehditaan monin tavoin. Työnantaja tarjoaa henkilöstölleen mm. 200 euron edun käytettäväksi virkistymiseen ja palautumiseen, lounasedun, yhteistä tekemistä liikunnan ja kulttuurin parissa sekä kattavan työterveyshuollon. Organisaation sisällä on myös hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen koulutusten, työnkierron ja monipuolisen kollegaverkoston tuen myötä.

”Myös sinä saat voida hyvin”

Pirkanmaan hyvinvointialueella tarjotaan mahdollisuuksia myös alan uusille tulijoille – vakituisten työsuhteiden lisäksi tarjolla on mm. harjoittelupaikkoja. Tutustu tarkemmin Pirkanmaan hyvinvointialueen työmahdollisuuksiin täältä.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista