Skip to main content
test
KESKISEN UUDENMAAN MUSIIKKIOPISTON LYHYTAIKAISET SIJAISUUDET - Järvenpään kaupunki

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Haemme Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistoon lyhytaikaisia sijaisia

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto on vireä ja kasvava musiikkioppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta sekä avointa opetusta. Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto on Järvenpään ja Tuusulan yhteinen opisto, jonka hallinto on Järvenpään kaupungin alaisuudessa. Opetusta on molemmissa kunnissa. http://kum.fi/

Tarjoamme musiikillisen kasvun paikan 1100:lle oppilaalle 50 osaavan pedagogin voimin. Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistolla on merkittävä tehtävä kuntalaisten hyvinvoinnin, virikkeisen elämän ja elinikäisen musiikkiharrastuneisuuden luomisessa.

Sijaisuudet

Mikäli sinua kiinnostaa lyhytaikaiset sijaisuudet musiikkiopistossa, voit jättää yhteystietosi tämän hakuilmoituksen kautta. Käymme hakemuksia läpi aina sijaistarpeiden ilmetessä ja olemme yhteyksissä.

Emme vaadi sinulta alan koulutusta (toki se on eduksi). Katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen opetustehtävissä. Odotamme myös täysi-ikäisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä mukautua erilaisiin tilanteisiin, aktiivisuutta, ryhmänhallintataitoja sekä täsmällisyyttä. Pääasia kuitenkin on, että sinulla on aktiivinen ote työhön, sekä halu oppia uutta.


Lisätietoa tehtävästä antaa Resina Rekrytointi ja sijaisvälitys resina@jarvenpaa.fi.

Rikosrekisteriote on esitettävä ennen sijaisuuksien tekemistä. Pääset tämän linkin kautta tilaamaan sen: https://asiointi2.oikeus.fi/oikeusrekisterikeskus/#/

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Sinulle suositellut työpaikat