Skip to main content
test
Korkeakouluharjoittelija - Tuusulan kunta

Me teemme yhdessä uutta!

Haemme korkeakouluharjoittelijaa arkiston- ja tiedonhallinnan tehtäviin. Harjoittelijana osallistut tietopalvelutehtäviin, järjestät ja luetteloit arkistoa sekä tallennat asiakirjoja ja niihin liittyviä metatietoja tietojärjestelmiin. Pääset osallistumaan osaamiseesi perustuen erilaisiin projekteihin, esimerkiksi tiedonohjaussuunnitelman laadintaan, sähköisen arkiston käyttöönottoon ja muutaman vanhan tietojärjestelmän alasajoprojekteihin.

Toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä sekä halua oppia uutta.

Harjoittelujakso kestää 3 kuukautta ja sovittavissa ajalle 1.4. - 30.9.2022.

Harjoitteluajan palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työ- ja virkaehtosopimus KVTES:n mukaan. Harjoitteluajan palkka on vähintään vähimmäispalkan (1653,91 e/kk) suuruinen.

Lisätietoja antaa asianhallintapäällikkö Mika Tukiainen, p. 040 314 3016.

Lähetän hakemuksesi sähköisesti osoitteeseen www.tuusula.fi/tyopaikat. Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja Tuusulasta www.tuusula.fi

Tuusula on lähes 40 000 asukkaan johtava taidekunta Keski-Uudellamaalla. Meillä työskentelee 1600 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät arjestamme mahdollista. Tuusulassa on keskisuuren kunnan edut pääkaupunkiseudun kyljessä, jossa jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän.

Hyviä puitteita elämään Tuusulassa tarjoavat esimerkiksi monipuoliset asumisen mahdollisuudet, runsas vapaa-ajan tarjonta sekä laadukas varhaiskasvatus ja opetus. Olemme Tuusulanjärven kulttuuriperinnöstä ammentava, luonnonläheinen, turvallinen ja hyvinvoiva kunta, jonka vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät sykettä yllä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

asianhallintapäällikkö Mika Tukiainen, p. 040 314 3016.

Lisätietoja

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.


Osoite: Kotorannankuja 10, Tuusula

Sinulle suositellut työpaikat