Skip to main content
test
Opetuksen sijaispalvelu - Tuusulan kunta

Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia

OPETTAJILLE JA KOULUNKÄYNNIN-/ILTAPÄIVÄKERHONOHJAAJILLE

alan ammattilaisten lisäksi alalle opiskeleville sekä myös soveltuville, alasta kiinnostuneille.

Tuusulassa on 20 koulua, joista 14 on alakoulua, 3 yhtenäiskoulua, 2 yläkoulua, yksi sairaalakoulu sekä yksi ruotsinkielinen koulu (vuosiluokat 1-6), ja lisäksi lukio, joka toimii kolmessa toimipisteessä. Lisätietoja Tuusulan kunnan kouluista ja oppilaitoksista saa internetistä osoitteesta http://www.tuusula.fi/koulut.

Sijaisilta odotamme taitoa mukautua erilaisiin työyhteisöihin, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Alla on linkki hakemuslomakkeeseen, jolla voit ilmoittautua koulutuspalveluiden sijaisjärjestelmään. Kun olet täyttänyt hakemuksen, otamme Sinuun yhteyttä ja tarkennamme toiveitasi sekä sovimme mahdollisesta haastatteluajasta. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Joskus lähettämämme viestit ohjautuvat roskaposteihin, joten tarkistathan sen.

Haastattelemme hakijoita elo-huhtikuun välisenä aikana. Edellytämme sijaisilta rikosrekisteriotteen esittämistä haastattelutilanteessa.

Sijaispalveluun valitut perehdytämme sijaiskalenterin käyttöön ja työssä tarvittaviin keskeisiin asioihin. Käytössämme on sähköinen kalenteri, jota päivittämällä saa työtarjouksia juuri niille päiville, joina voit työskennellä. Työtarjoukset lähetetään ja vastaanotetaan tekstiviestin välityksellä. Suuri osa sijaistarpeistamme saadaan tietää sijaisuutta edeltävänä päivänä.

Lisätietoja sijaisuuksista voit kysyä koulujen rehtoreilta. Opetuksen sijaispalvelusta vastaavat apulaisrehtorit Laura Nuikka, p. 040 314 4310 ja Anne Kärpänen, p. 040 314 4262. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi.

Tutustu työnantajaan
  • Tuusulan kunta
  • Työpaikka
  • tuusula-2091
  • 1.12.2015 - 31.12.2024 23:59
  • UusimaaTuusulaKunta

Lisätietoja

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.

Sinulle suositellut työpaikat