Haluaisitko työskennellä asiakaslähtöisesti, itseohjautuvasti ja yhteistyössä tiimin kanssa? Me Keusotessa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä.

Haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Haemme Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymään lyhytaikaisia sijaisia keikkatyöhön 17.5.2021 alkaen.

Tarjoamme keikkatyötä kaikkiin Keusoten ikäihmisten palveluasumisen sekä kotihoidon yksiköihin.

  • Työ ikäihmisten ympärivuorokautisissa yksiköissä on toteuttaa laadukasta hoitotyötä, huolehtia asukkaiden arjen virikkeellisyydestä sekä kehittää toimintaa yhdessä tiimin kanssa laadukkaan hoitotyön ja asukaslähtöisyyden näkökulmasta. Asukkaiden hoito, hoiva ja kuntoutus tehdään yhteistyössä koko tiimin ja muun asukkaan hoitoon osallistuvan verkoston kanssa.
  • Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki sekä kotona selviytyminen.
Työ on joko kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa tai kolmivuorotyötä, viikon jokaisena päivänä.
  • Sijaisuuksien hoitaminen edellyttää terveydenhuollon koulutusta tai vaadittavia terveydenhuollon suoritettuja opiskeluja.
  • Arvostamme itsenäistä työskentelyä sekä ongelman ratkaisutaitoja. Ajokortti on tarpeellinen, mutta oman auton käyttö ei välttämätöntä.
  • Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Kerro hakemuksessa itsestäsi, että osaamisestasi. Kerro myös missä kunnassa haluaisit työskennellä. Olemme Sinuun yhteyksissä ja sovimme tapaamisen kanssasi.
  • Mikäli olet jo tehnyt Keusotessa keikkatyötä tai sijaisuuksia tapaamisessa käydään järjestelmä sekä palkanmaksuprosessi läpi.
Lisätiedot ja yhteydenotot:

sandra.miskala@keusote.fi, puh. 050 497 7155, rekrytointi@keusote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat