Skip to main content
test
Töitä pitkäaikaistyöttömille - Vaasan kaupunki

Kun työttömyytesi on kestänyt pitkään ja sinulle on maksettu vähintään 300 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella tai sinulla on mahdollisuus saada palkkatukea osatyökykyisyyden perusteella, voit työllistyä kaupungin eri yksiköihin 8 kuukauden ajaksi.

Yleisimpiä tarjolla olevia tehtäviä ovat esimerkiksi vanhustyön avustaja, päiväkotiapulainen, kunnossapitoavustaja, asiakaspalveluavustaja tai kirjastoavustaja. Tehtävät vaihtelevat, ja niitä avautuu usein nopeallakin aikataululla.

Huom! Vaasan kaupungin palkkatuettuja tehtäviä voi hakea ainoastaan TE-toimiston kautta.

Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lasten ja nuorten kanssa työskenneltäessä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

TE-toimisto antaa tarvittaessa sinulle mielellään lisätietoa.
Tarkempia tietoja avoinna olevista tehtävistä saat myös Vaasan kaupungin työllistämispalveluista:
tyollistamispalvelut(at)vaasa.fi

Lisätietoja

Vaasan kaupunki

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat