Töitä pitkäaikaistyöttömille! - Vaasan kaupunki

Töitä pitkäaikaistyöttömille! - Vaasan kaupunki

Kun työttömyytesi on kestänyt pitkään ja sinulle ollaan maksettu vähintään 300 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella tai sinulla on mahdollisuus saada palkkatukea osatyökykyisyyden perusteella, sinulla on mahdollisuus työllistyä kaupungin eri yksikköihin 8 kuukaudeksi.

Yleisimpiä tarjolla olevia tehtäviä ovat esimerkiksi vanhustyön avustaja, hoitoapulainen, vahtimestari, puutarhatyöntekijä, toimistosihteeri, kunnossapitotyöntekijä jne. Tehtävät vaihtelevat.

Huom! Tehtäviä voi hakea ainoastaan TE-toimiston kautta.

Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskennellessä.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

TE-toimisto antaa tarvittaessa sinulle mielellään lisätietoa.
Tarkempia tietoja avoinna olevista tehtävistä saat myös Vaasan kaupungin työllistämispalveluista
Jaana Oba, työvoimasuunnittelija
puh. 040 646 3391
Helena Nurmikoski, työllistämispäällikkö
puh. 040 173 0517
etunimi.sukunimi (at) vaasa.fi

Vaasan kaupunki
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin. Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!