test
Töitä pitkäaikaistyöttömille - Vaasan kaupunki

Kun työttömyytesi on kestänyt pitkään ja sinulle ollaan maksettu vähintään 300 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella tai sinulla on mahdollisuus saada palkkatukea osatyökykyisyyden perusteella, sinulla on mahdollisuus työllistyä kaupungin eri yksikköihin 8 kuukaudeksi.

Yleisimpiä tarjolla olevia tehtäviä ovat esimerkiksi vanhustyön avustaja, hoitoapulainen, vahtimestari, puutarhatyöntekijä, toimistosihteeri, kunnossapitotyöntekijä jne. Tehtävät vaihtelevat.

Huom! Tehtäviä voi hakea ainoastaan TE-toimiston kautta.

Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (lasten kanssa työskennellessä).

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

TE-toimisto antaa tarvittaessa sinulle mielellään lisätietoa.
Tarkempia tietoja avoinna olevista tehtävistä saat myös Vaasan kaupungin työllistämispalveluista:
Työvoimasuunnittelija Jaana Oba puh. 040 646 3391
tai
tyollistamispalvelut(at)vaasa.fi

Lisätietoja

Vaasan kaupunki

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat