Skip to main content
test
Vikariat inom städ- och matservice - Kokkolan kaupunki

Vi söker kunniga och serviceinriktade vikarier för vår städ- och kökspersonal för olika långa anställningar.

Du kan vara en lämplig sökande om du har påbörjat eller slutfört studier inom området eller redan har arbetserfarenhet inom yrket och om du är duktig och företagsam och intresserad av att ta dig an vikariat hos oss.

Genom den här annonsen kan du lämna in en ansökan om korta vikariat inom Karleby stads städ- och matservice. Det finns många olika arbetsplatser att välja mellan: bl.a. skolor, daghem och ämbetsverk.

Vi behöver både hel- och deltidsvikarier. Uppgifterna består av alla köksarbeten, städarbeten eller en kombination av köks- och städarbeten.

För arbete inom matservice krävs hygienpass och gärna en examen eller arbetserfarenhet inom området.

För arbete inom städservice krävs yrkesexamen för lokalvårdare eller annan utbildning eller arbetserfarenhet inom området.

Vi kontaktar sökande för att komma överens om en eventuell intervjutid. Alla de som anses lämpliga upptas i vårt rekryteringssystem som godkända vikariatsökande. Vi meddelar om lediga vikariat via sms som de sökande bör svara på för att meddela att de tar emot vikariatet.

Läs mer

https://www.kokkola.fi/sv/boende-och-miljo/offentliga-byggnader/stad-och-matservice/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Serviceförman:
Hanna Herlevi hanna.herlevi@kokkola.fi
Maija Vasalampi maija.vasalampi@kokkola.fi
Tuija Niemi tuija.niemi@kokkola.fi
Johanna Nadasi johanna.nadasi@kokkola.fi
Merja Känsäkangas merja.kansakangas@kokkola.fi
Mirva Suomela mirva-suomela@kokkola.fi
Noora Huotari noora.huotari@kokkola.fi

Lär dig mer om oss

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Karleby, det tvåspråkiga landskapscentret för Mellersta Österbotten, är en havsnära och växande stad i ständig utveckling. Staden med nästan 50 000 invånare erbjuder mångsidigt boende, täckande basservice, goda trafikförbindelser samt utmärkta möjligheter till utbildning och fritidssysselsättning. Som arbetsgivare är Karleby stad en betydande multikoncern med 2 300 anställda såväl inom undervisning och fostran som inom teknik, förvaltning och kultur.

Karleby stads Städ- och matservice är en resultatenhet som är underställd sektorn Stadsmiljö. Städ- och matservice producerar städ- och stödtjänster som bevarar fastigheternas värde, samt måltidstjänster av god kvalitet. Kunnandet, yrkeskompeten- sen och utvecklingen hos personalen som producerar servicen stöds på många olika sätt under hela arbetskarriären.


Adress: Virkakuja 5, 67100 Kokkola
Karleby stad - Savuton työpaikka Karleby stad - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat