Koulunkäynninohjaajien sijaisuuksia

Haemme sijaisia koulunkäynninohjaajien eripituisiin sijaisuuksiin.

Koulunkäynninohjaajalta edellytetään koulunkäynninohjaajan tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Huomioimme myös opiskelijat.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi

Tutustu työnantajaan
  • Imatran kaupunki
  • Keikkatyö
  • 895
  • Sovitaan erikseen.
  • KVTES:n mukaan
  • 15.11.2010 - 31.12.2020 23:59

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista löydät kaupungin kotisivuilta, kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen rekrytointi(at)imatra.fi

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki järjestää varhaiskasvatusta, esiopetusta, perusopetusta, lukiokoulutusta, taiteen perusopetusta sekä vapaan sivistystyön palveluja.

Imatralle rakennetaan kolme uutta koulukeskusta vuoteen 2021 mennessä. Tällä halutaan taata lapsille ja nuorille terveet ja nykyaikaiset oppimisympäristöt. Vuoksenniskan koulukeskus on aloittanut ensimmäisenä uudistetuissa tiloissa lukuvuoden 2019-2020 alusta lukien. Mansikkalan koulukeskus siirtyy syksyllä 2020 Suomen suurimpaan puukouluun. Kosken koulukeskuksen uusi koulurakennus otetaan käyttöön syksyllä 2021.

Imatran yhteislukion yhteydessä toimivat myös aikuisten lukiokoulutusta antava iltalinja, Imatran ja Lappeenrannan kaupunkien yhteinen IB-lukio sekä säätiön ylläpitämä Itä-Suomen suomalais-venäläisen koulun lukio. Lisäksi yhteislukiossa annetaan kaksoistutkinnon lukiokoulutusta.

Imatran kaupunki - Rökfri arbetsplats