Skip to main content
test
varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Keuruun kaupunki

Tule meille töihin tekemään kanssamme Keuruusta lapsiperheiden paratiisia! Haemme osaajia varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien sijaisuuksiin. Tarvitsemme jatkuvasti sijaisia myös varhaiskasvatuksen asiantuntijatehtäviin.
Varhaiskasvatuksen ensisijaisena tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja sekä innostusta kehittää varhaiskasvatustoimintaamme yhdessä muun henkilöstön kanssa.
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Meillä pääset tekemään sijaisuuksia, kun varhaiskasvatuksen pääaineopiskelijana olet suorittanut varhaiskasvatustieteen perusopinnot tai sosionomiopiskelijana, kun olet suorittanut perusopinnot ja suuntautumassa varhaiskasvatukseen.
Lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on samoin varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Sijaisuuksia pääsee tekemään jo opiskeluvaiheessa, kun opinnot ovat edenneet tarpeeksi pitkälle.
Asiantuntijatehtäviin sijaiselta vaaditaan tehtävästä riippuen varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen tehtävästä riippuva pätevyys ja työkokemusta kyseisestä tehtävästä.
Ennen sijaisuuden aloittamista tulee sijaisen esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Täytä sähköinen hakemus ja varaa sen jälkeen haastatteluaika varhaiskasvatuspalveluista varhaiskasvatuksen vastaavilta. Yhteystiedot Ulla Nybacka, ulla.nybacka@keuruu.fi, p. 0400 429543 tai Paula Vulli, paula.vulli@keuruu.fi, p. 0400 785572.
Ota haastatteluun mukaan:
- virallinen henkilöllisyystodistus
- tutkintotodistus
- alkuperäiset työtodistukset
- lisäksi jos sinulla on tällä hetkellä voimassa oleva rikosrekisteriote (uutta ei tarvitse tilata haastattelua varten)

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb