Skip to main content

Terveisiä DuuniExposta!

1.3.2023 13:14

Terveisiä DuuniExposta!

Kuntarekry osallistui DuuniExpo -tapahtumaan LAB-ammattikorkeakoululla Lahdessa 15.2.2023.

DuuniExpo on opiskelijalähtöinen verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma, joka tuo yhteen opiskelijoita ja yrityksiä Päijät-Hämeen alueella.

Tapahtumassa riitti vilinää koko messupäivän – paikalla oli runsaasti niin näytteilleasettajia kuin kävijöitä, joista suurin osa alueen korkeakouluopiskelijoita. Lisäksi paikalla kävi myös jonkin verran lukiolaisia.

Kuntarekryn ständillä vierailijoista iso osa oli kaupallisten alojen sekä IT-alan opiskelijoita. Juttelemassa kävi myös kansainvälisiä opiskelijoita. Vierailijoiden kanssa keskusteltiin pääasiassa Päijät-Hämeen alueen työpaikoista, erityisesti kesätyö- ja harjoittelupaikoista. Myös Uudeltamaalta päin etsittiin töitä.

Kuntarekry oli entuudestaan tuttu noin puolelle ständillämme vierailleista kävijöistä. Kuntarekryn kautta oli etsitty ja haettu työpaikkoja sekä tehty keikkatöitä. Tapahtumapäivä oli kokonaisuudessaan oikein positiivinen kokemus – saimme hyvin tuotua esiin Kuntarekryä työnhakukanavana sekä Kuntarekrystä löytyviä työmahdollisuuksia!

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista