Skip to main content

Käyttäjätunnuksen säilyminen

20.5.2021 08:50

Käyttäjätunnuksen säilyminen

Kun luot itsellesi käyttäjätunnuksen Kuntarekryyn, on tiettyjä asioita, jotka vaikuttavat tietojesi säilymiseen. Me Kuntarekryssä noudatamme tietosuojalainsäädäntöä, sillä yksityisyytesi ja tietosuojasi ovat meille tärkeitä.

Olemme sitoutuneet suojaamaan palvelumme käyttäjien yksityisyyttä ja noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Myös kuntatyönantajat ovat velvollisia noudattamaan henkilötietojen käsittelyssään muun muassa julkisuus- sekä arkistolain soveltuvia säännöksiä. Lisätietoja työnantajan henkilötietojen käsittelystä saat aina siltä kuntaorganisaatiolta, jolle olet hakemuksesi osoittanut.

  • Mikäli käyttäjätunnuksesi on ollut käyttämättömänä kaksi vuotta, lähettää järjestelmä sinulle viestin, jossa kerrotaan, että tunnuksesi on menossa vanhaksi. Tällöin voit käydä kirjautumassa sisään ja näin ollen pitää käyttäjätunnuksesi aktiivisena. Mikäli et käy aktivoimassa Kuntarekryn käyttäjätunnustasi, poistuvat kaikki tietosi Kuntarekrystä, sillä lakia noudattaen, emme Kuntarekryssä säilytä henkilötietoja kahta vuotta kauempaa, mikäli ne eivät ole rekrytointien kannalta tarpeellisia.
  • Mikäli profiilisi on ollut käyttämättä yli kaksi vuotta ja tietosi ovat poistuneet, emme valitettavasti pysty palauttamaan niitä takaisin, vaan sinun tarvitsee lisätä kaikki tietosi uudelleen. Suosittelemme siis, että pidät profiilisi ja tietosi aina ajan tasalla, ja näin ollen varmistat, että tietosi säilyvät palvelussamme. Kun varmistat, että tietosi ovat ajan tasalla, säilytät paitsi käyttäjätietosi, pääset myös tehokkaammin aloittamaan uuden työpaikan hakemisen, kun sellainen tulee vastaan.
  • Lisäksi suosittelemme, että liität profiiliisi sähköpostiosoitteen, joka on sinulla itselläsi hallussa, eikä esimerkiksi työnantajalla tai oppilaitoksella. Sillä nämä sähköpostit eivät ole enää käytössäsi, kun vaihdat työpaikkaa, koulua tai kun valmistut.

Lisätietoja profiilitietojen sekä verkkosivustolla vierailijoiden henkilötietojen käsittelystä Kuntarekry.fi ja Kuntarekrytointi.fi -palveluissa löydät täältä. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tuki@kuntarekry.fi.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista