Näitäkin töitä löytyy kunta-alalta

25.10.2021 16:22

Näitäkin töitä löytyy kunta-alalta

Kunta-alan monipuolisuus herättää monissa usein hämmästystä. Yleensä kunta-ala mielletään erityisesti opetus- ja terveydenhuoltoalan työtehtäviin, mutta näiden lisäksi Kunta-alalta löytyy paljon erilaisia tehtäviä eri koulutustaustan omaaville henkilöille. Itse asiassa Kunta-alalla on käytössä noin 7500 ammattinimikettä, joten sieltä joukosta löytyy myös paljon muuta kuin sote- ja opetusalat, joista kunnat varsinkin tunnetaan. Tässä kirjoituksessa nostamme esiin muutamia työtehtäviä, joita et ehkä uskonut kunnista löytyvän.

Koordinaattori, Omnia, Espoo

Omnia hakee koordinaattoria opintohallintojärjestelmien datan laadun varmentamiseen tukemalla käyttäjiä ja laatimalla ohjeistuksia. Lisäksi tässä tehtävässä olet mukana tietovarastointi- ja PowerBI-raportoinnin kehittämisessä. Tuotat datasta tietoa, jonka avulla voimme tukea opettajiamme ja opiskelijoitamme entistä paremmin. Käy tutustumassa ja hae mukaan!

Koordinaattoriksi Omniaan

HR-asiantuntija, Hyvinkää Kaupunki

Hyvinkään kaupungin henkilöstöpalvelut hakee kehityshenkistä HR-asiantuntijaa monipuoliseen tehtävään osana innostunutta ja asiantuntevaa tiimiä. Tehtävässä pääset kehittämään prosesseja isolla kädellä sekä tekemään käytännön operatiivisia HR-tehtäviä. Avaintehtäviisi kuuluu henkilöstön kehittämiseen ja henkilöstöraportointiin liittyviä tehtäviä. Hae tehtävään 10.11. mennessä!

HR-asiantuntijaksi Hyvinkäälle

Tilitoimiston johtaja, Lieksan kaupunki

Lieksan kaupunki hakee tilitoimiston johtajaa Pielisen Karjalan tilitoimistoon johtamaan ja kehittämään liikelaitoksen toimintaa. Tilitoimiston johtaja vastaa siitä, että liikelaitos tuottaa asiakaskunnille laadukkaat talous- ja palkkahallinnon palvelut tehokkaasti ja taloudellisesti. Tilitoimiston johtaja toimii tilitoimiston henkilökunnan esimiehenä ja osallistuu myös päivittäisiin talous- ja/tai palkkahallinnon töihin. Hae tehtävää vuoden loppuun mennessä!

Tilitoimiston johtajaksi Lieksaan

Taloussuunnittelija, Kolarin kunta

Kolarin kunta hakee taloussuunnittelijaa. Tehtävässä vastaat talouden suunnittelusta ja taloushallinnon kehittämisestä. Sinulla on päävastuu kunnan ja kuntakonsernin tilinpäätöksen tekemisessä. Vastaat talousarvion ja toimintasuunnitelman laatimisesta yhdessä toimialojen kanssa. Käy tutustumassa tehtävään ja hae 4.11. mennessä!

Taloussuunnittelijaksi Kolariin

Business Intelligence -asiantuntija, Kymsote

Kymsote hakee nyt Business Intelligence -asiantuntijaa kasvavaan tietojohtamisen tiimiin. Pääset työskentelemään hyvinvointialueiden datavirtojen parissa. Kymsotella tietojohtaminen on strategisena painopiste alueena ja sen tiimoilta rakennetaan uutta tiimiä. Tavoitteena on ulosmitata modernin data-alustan kyvykkyydet. Uudessa tiimissä pääset vaikuttamaan roolisi toimenkuvaan.

Business Intelligence -asiantuntijaksi Kotkaan

Resurssikasvattaja, Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki hakee resurssikasvattajaa vahvistamaan moniammatillista osaamista varhaiskasvatusryhmissä koronatilanteesta palauduttaessa. Resurssikasvattaja toimii yhteistyössä lapsiryhmien henkilöstön kanssa ja mahdollistaa ryhmän kasvattajien työskentelyn esimerkiksi pienemmissä ryhmissä tukea tarvitsevien lasten kanssa tai omalla osaamisellaan vahvistaa ryhmän toimintaa sekä lasten tukea.

Resurssikasvattajaksi Lappeenrantaan

Verkostopäällikkö, Porin Vesi

Porin kaupungin Porin Vesi hakee verkostopäällikköä johtamaan, kehittämään ja valvomaan verkostoyksikön toimintaa. Verkostopäällikkö huolehtii siitä, että yksikön talouden ja toiminnan suunnitteluun ja seurantaan liittyvät asiat valmistellaan ja toteutetaan asianmukaisesti, vastaa asetettujen tulos- ja laatutavoitteiden toteutumisesta sekä valvoo toiminta- ja henkilöstösuunnitelman toteutumista sekä huolehtii yhteydenpidosta verkostoyksikön yhteistyötahojen kanssa. Käy tutustumassa tarkemmin!

Verkostopäälliköksi Poriin

Kuten tämän perusteella huomattiin, on kunnissa monenlaisia työpaikkoja mitä ei ehkä aina osata yhdistää kunta-alalle. Jos jokin näistä paikoista sopisi sinulle, tiedät mitä tehdä. Jos taas et löytänyt näistä sinulle sopivaa paikkaa, mutta kunta-alan monipuoliset haasteet kiehtovat, pääset tutustumaan noin 4000 avoimeen työpaikkaan alalaidassa olevasta painikkeesta. Ensi kerralla kenties nostellaan taas uusia, hieman harvinaisempia työtehtäviä kunnissa ja sairaanhoitopiireissä.

Kaikki avoimet työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista