Näitäkin töitä löytyy Kunta-alalta

9.3.2021 16:05

Näitäkin töitä löytyy Kunta-alalta

Kunta-alan monipuolisuus herättää monissa usein hämmästystä. Yleensä kunta-ala mielletään erityisesti opetus- ja terveydenhuoltoalan työtehtäviin, mutta näiden lisäksi Kunta-alalta löytyy paljon erilaisia tehtäviä eri koulutustaustan omaaville henkilöille. Itse asiassa Kunta-alalla on käytössä noin 7500 ammattinimikettä, joten sieltä joukosta löytyy myös paljon muuta kuin sote- ja opetusalat, joista kunnat varsinkin tunnetaan. Tässä kirjoituksessa nostamme esiin muutamia työtehtäviä, joita et ehkä uskonut kunnista löytyvän.

Graafikon toimi, viestintäpalvelut

Graafikon tehtävänä on kehittää Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yksiköiden viestinnän visuaalisuutta sekä toimia graafisena suunnittelijana viestinnän tiimin projekteissa. Graafikko taittaa Pohjanpiiri-lehden, tukee ja toteuttaa osaltaan PPSHP:n sosiaalisen median viestintää, osallistuu erilaisten tuotantojen suunnitteluun ja toteutukseen, sekä ylläpitää kuvapankkia. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää brändityön hallintaa, verkkosuunnittelun osaamista sekä kokemusta taittotyöstä ja Adobe CC -ohjelmistojen vahvaa osaamista. Keskeistä on ymmärtää sosiaalisen median rooli ja kyky osallistua sen kehittämiseen. Graafikolla tulee olla valmius projektien hallintaan ja erilaiseen sidosryhmäyhteistyöhön. Kiinnostuitko? Hae alla olevasta painikkeesta!

GRAAFIKOKSI OULUUN

Tietojohtamisen kehittäjä (Data Analyst)

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä uudistaa rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja ja hakee nyt joukkoonsa tietojohtamisen kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen, Lahteen. Mikäli ymmärrät datan merkityksen ja innostut suurista datamassoista, keräät mielelläsi tietotarpeita ja kykenet tuottamaan tietoa päätöksenteon tueksi, voisit olla sopiva henkilö tähän tehtävään! Tässä tehtävässä pääset mukaan toteuttamaan yhtymän kärkihankkeita ja vastaat omalta osaltasi tiedolla johtamisen toimintamallien ja kyvykkyyksien kehittämisestä. Käy lukemassa lisää alta!

TIETOJOHTAMISEN KEHITTÄJÄKSI LAHTEEN

Tuotantopäällikkö

Kuopion kaupunginorkesterin ja Kuopion Musiikkikeskuksen kaksoisorganisaatio etsii tuotantopäällikköä. Tuotantopäällikkönä olet muusikoiden lähiesihenkilö ja vastuussa tuotannollisten ja taloudellisten tehtävien kokonaishallinnasta. Toimit Musiikkikeskuksen johtajan läheisenä työparina talous- ja henkilöstöasioissa sekä organisaation kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Musiikkikeskuksella pääset osaksi monipuolisia tapahtumatuotantoja, jotka ajoittuvat myös iltoihin ja viikonloppuihin. Käy tutustumassa tähän mielenkiintoiseen tehtävään!

Tuotantopäälliköksi Kuopioon

Toimitusjohtaja

Haminan Vesi etsii itselleen uutta toimitusjohtajaa. Haminan Vesi on Haminan kaupungin omistama kunnallinen liikelaitos, joka huolehtii alueellaan vedenjakelu- ja viemäröintipalveluista yli 18 000 asukkaalle ja teollisuudelle. Haminan vesiliikelaitos toimii vahvana kehittäjänä perinteisen vesihuollon saralla sekä satamasidonnaisen teollisuuden parissa. Toimitusjohtajana tehtäviisi kuuluu johtaa vesiliikelaitoksen operatiivista toimintaa, kehittää toimintoja sekä perinteisen vesihuollon sektorilla että satamasidonnaisen teollisuuden osalla. Lisäksi on hyvä, jos sinulla on talouden tuntemusta, pystyt toimimaan aktiivisesti verkostoissa, hallitset hyvin laajat asiakokonaisuudet sekä tunnet tehtäväalueen hyvin. Käy tutustumassa!

Toimitusjohtajaksi HamINAAN

Vapaa-aikapäällikkö

Pirkkalan kunnan hyvinvointia edistävät palvelut vastaavat kunnan liikunta-, nuoriso-, kulttuuri- ja kirjastotoiminnan järjestämisestä. Palvelut etsivät joukkoonsa nyt vapaa-aikapäällikköä. Vapaa-aikapäällikkönä vastaa hyvinvointia edistävien palveluiden tulosalueen johtamisesta, taloudesta, toiminnasta ja tulosalueen kehittämisestä. Tulosalueelle kuuluvat kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut, sekä taiteen perusopetus ja vapaa sivistystyö. Hyvinvointia edistävissä palveluissa tehdään laajaa yhteistyötä kunnan sisällä eri tulosalueiden, kaupunkiseudun kuntien vapaa-aikapalveluiden ja kunnan ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Käy tutustumassa tehtävään linkistä!

Vapaa-aikapäälliköksi PirkkalaAn

Kuten jo tämän perusteella huomattiin, on kunnissa monenlaisia työpaikkoja mitä ei ehkä aina osata yhdistää kunta-alalle. Jos jokin näistä paikoista sopisi sinulle, tiedät mitä tehdä. Jos taas et löytänyt näistä sinulle sopivaa paikkaa, mutta kunta-alan monipuoliset haasteet kiehtovat, pääset tutustumaan noin 2000 avoimeen työpaikkaan alalaidassa olevasta painikkeesta. Ensi kerralla kenties nostellaan taas uusia, hieman harvinaisempia työtehtäviä kunnissa ja sairaanhoitopiireissä.

Kaikki avoimet työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista