Näitäkin töitä löytyy kunta-alalta

2.9.2021 10:24

Näitäkin töitä löytyy kunta-alalta

Kunta-alan monipuolisuus herättää monissa usein hämmästystä. Yleensä kunta-ala mielletään erityisesti opetus- ja terveydenhuoltoalan työtehtäviin, mutta näiden lisäksi Kunta-alalta löytyy paljon erilaisia tehtäviä eri koulutustaustan omaaville henkilöille. Itse asiassa Kunta-alalla on käytössä noin 7500 ammattinimikettä, joten sieltä joukosta löytyy myös paljon muuta kuin sote- ja opetusalat, joista kunnat varsinkin tunnetaan. Tässä kirjoituksessa nostamme esiin muutamia työtehtäviä, joita et ehkä uskonut kunnista löytyvän.

Rakennustutkija, Lahti

Lahden kaupunki hakee rakennustutkijaa Lahden kaupunginmuseoon. Rakennustutkija sijoittuu museon tutkimus- ja kulttuuriympäristöyksikköön, jossa työskentelee tutkimuspäällikön lisäksi kaksi rakennustutkijaa, arkeologi, korjausrakentamisen asiantuntija, aluetaidemuseotutkija sekä maakuntamuseotutkija. Käy tutustumassa tähän mielenkiintoiseen tehtävään ja hae 23.9. mennessä!

Hae tästä

Varhaiskasvatusjohtaja, Muhos

Muhoksen kunnassa olisi avoinna varhaiskasvatusjohtajan paikka. Varhaiskasvatusjohtaja toimii varhaiskasvatuspalveluiden esimiehenä sekä varhaiskasvatuksen johtavana viranhaltijana. Varhaiskasvatusjohtaja vastaa alansa asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta hyvinvointilautakuntaan sekä vastaa yksityisen varhaiskasvatuksen valvonnasta ja ohjauksesta.

Hae tästä

Harjoittelija (oikeustiede tai hallintotiede), Varkaus

Kiinnostaako harjoittelu kuntatyön historiallisella aitiopaikalla? Varkauden kaupunki hakee nyt kahta harjoittelijaa palkalliseen harjoitteluun kaupungin hallintopalveluihin. Tehtäviin kuuluu kunnalta hyvinvointialueelle siirtyvien sopimusten läpikäynti, indeksointi ja syöttäminen sopimuksenhallintajärjestelmään sekä muut sosiaali- ja terveyspalveluiden siirtoon ja liikkeenluovutukseen liittyvät valmistelutehtävät.

Hae tästä

Tiedonhallintasuunnittelija, Hattula

Hattulassa olisi nyt avoinna paikka tiedonhallintasuunnittelijalle. Tiedonhallintasuunnittelijan tehtäviin kuuluu mm. tiedon- ja asianhallinnan suunnittelu ja ohjaaminen, päätearkistosta vastaaminen, toiminta kunnan tietosuojavastaavana sekä huolehtia kunnan toimielin- ja viranhaltijapäätöksenteon päivittäisestä valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä sekä osallistua niiden suunnitteluun ja ohjaamiseen. Tutustu ja hae 20.9. mennessä!

Hae tästä

Johdon assistentti, Kouvola

Kouvolan kaupunki hakee johdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Johdon assistenttina avustat kaupunginjohtajaa ja apulaiskaupunginjohtajaa heidän päivittäisessä työssään, avustat tarvittaessa luottamushenkilöjohtoa heidän työssään, koordinoit viestintää ja erilaisten esitysten ja selvitysten valmistelua. Lisäksi hoidat muun muassa päätösten ja asioiden valmistelua ja niiden koordinointia, matkajärjestelyjä ja laskujen asiatarkastusta. Olisiko tämä tehtävä sinulle? Käy tutustumassa alta!

Hae tästä

Kiinteistötaloussuunnittelija, Turku

Turun kaupunki hakee kiinteistötaloussuunnittelijaa tonttipalvelujen vastuualueelle. Tonttipalvelujen vastuualue huolehtii osaltaan kaupungin maanhankinnasta, kiinteistöjen kehittämisestä, luovutuksista sekä maankäyttösopimusten valmistelusta. Kiinteistötaloussuunnittelijan tehtäviin sisältyy kaupungin kiinteistöomaisuuden (maa- ja vesialueet) ylläpitoon, seurantaan ja raportointiin liittyviä tehtäviä. Käy tutustumassa tarkemmin ja hae!

Hae tästä

Johtava hoitaja, Lapin sairaanhoitopiiri

Lapin sairaanhoitopiirissä on nyt haettavana johtavan hoitajan paikka! Johtava hoitaja on hoitotyön esihenkilö ja alueella toteutettavan hoitotyön kehittäjä. Hän vastaa avovastaanoton hoitotyön toiminnasta sekä vuodeosastosta yhdessä lähiesihenkilöiden kanssa. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu Hyvinvointikeskuksen toimintavalmiuden ja jatkuvuuden ylläpito sekä talouden seuranta ja suunnittelu. Lisätietoja pääset lukemaan alta!

Hae tästä

Kuten jo tämän perusteella huomattiin, on kunnissa monenlaisia työpaikkoja mitä ei ehkä aina osata yhdistää kunta-alalle. Jos jokin näistä paikoista sopisi sinulle, tiedät mitä tehdä. Jos taas et löytänyt näistä sinulle sopivaa paikkaa, mutta kunta-alan monipuoliset haasteet kiehtovat, pääset tutustumaan noin 4000 avoimeen työpaikkaan alalaidassa olevasta painikkeesta. Ensi kerralla kenties nostellaan taas uusia, hieman harvinaisempia työtehtäviä kunnissa ja sairaanhoitopiireissä.

Kaikki avoimet työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista