Skip to main content

Näitäkin töitä löytyy kunta-alalta

26.7.2022 15:52

Näitäkin töitä löytyy kunta-alalta

Kunta-alan monipuolisuus herättää monissa usein hämmästystä. Yleensä kunta-ala mielletään erityisesti opetus- ja terveydenhuoltoalan työtehtäviin, mutta näiden lisäksi Kunta-alalta löytyy paljon erilaisia tehtäviä eri koulutustaustan omaaville henkilöille. Itse asiassa Kunta-alalla on käytössä noin 7500 ammattinimikettä, joten sieltä joukosta löytyy myös paljon muuta kuin sote- ja opetusalat, joista kunnat varsinkin tunnetaan. Tässä kirjoituksessa nostamme esiin muutamia työtehtäviä, joita et ehkä uskonut kunnista löytyvän.

Kielenkääntäjä

Sipoon kunta hakee kielenkääntäjää vakituiseen työsuhteeseen. Kielenkääntäjän tehtävänä on huolehtia kunnan monipuolisista käännöstöistä, joihin sisältyvät muun muassa kunnan päätöksentekoon liittyviä tekstejä (esityslistat, pöytäkirjat, raportit, ohjelmat), ulkoista ja sisäistä viestintää ja muita eri hallinnonalojen tekstejä. Käy tutustumassa tehtävään. Haku päättyy 22.8.

Kielenkääntäjäksi Sipooseen

Henkilöstöassistentti

Porin HR-yksikkö hakee nyt henkilöstöassistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Henkilöstöassistentin pääasiallisena vastuualueena on kaupungin palvelussuhdeasioiden käytännön tehtävät ja neuvonta henkilöstölle. Henkilöstöassistentti huolehtii mm. työsopimusten ja virkamääräysten laatimisesta, Kela-asioista sekä erilaisten palkan lisien ja tuntipalkkojen tallentamisesta. Käy tutustumassa ja hae!

Henkilöstöassistentiksi Poriin

Isännöitsijä

Tervolan Vuokratalot on Tervolan kunnan omistama vuokrataloyhtiö, joka tarjoaa monipuolista asumista Tervolan kunnan alueelta. Yhtiö hakee nyt isännöitsijää vastaamaan yhtiön omistamien kiinteistöjen ja rakennusten ylläpidosta ja hoitamaan yhtiön päivittäistä hallintoa. Isännöitsijä vastaa myös siitä, että yhtiön kirjanpito on lain mukainen ja varainhoito luotettavalla tavalla järjestetty.

Isännöitsijäksi Tervolaan

Ympäristösihteeri

Rantasalmen kunta Saimaan rannalla hakee joukkoonsa ympäristösihteeriä. Tehtäviin kuuluu ympäristösuojelulain ja maa-aineslain mukaisten lupa-, rekisteröinti-, ilmoitusmenettely- ja ilmoituskäsittelyjen valmistelu, käsittely ja valvonta sekä lausuntojen valmistelut ja jätehuollon valvontatehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu ympäristönsuojelun ohjaus sekä neuvonta kunnassa sekä lupa- ja valvontatehtävät. Käy tutustumassa tarkemmin!

Ympäristösihteeriksi Rantasalmelle

Hankekoordinaattori - Sivistyspalvelut

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee hankekoordinaattoria varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen ajalle 1.9.2022-31.12.2023. Tehtävään kuuluu tiimityötä varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstön kanssa, hankkeiden taloushallintaa, projektityön vastuullinen hoitaminen, hankeraportointi sekä lisäksi sivistyspalveluiden lakisääteisten asiakirjojen ja suunnitelmien päivittäminen.

Hankekoordinaattoriksi Alavudelle

Hyvinvointisuunnittelija

Forssan kaupunki hakee hyvinvointisuunnittelija. Hyvinvointisuunnittelija valmistelee hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yhteistyötä kaupungin eri sektoreiden, muiden toimijoiden sekä alueellisten toimijoiden kanssa. Hyvinvointisuunnittelija mm. seuraa ja analysoi toimintaympäristön muutoksia hyvinvointi- ja terveysvaikutusten kannalta, seuraa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kansallisia linjauksia ja ohjelmia sekä tukee niiden toimeenpanoa. Haku päättyy 10.8.

Hyvinvointisuunnittelijaksi Forssaan

Asiakasvastaava

Sinä myynnin, viestinnän ja asiakaspalvelun osaaja hae Marttiseen tekemään merkityksellistä työtä nuorten parissa. Marttinen on Virroilla Marttisen saaren kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä toimiva nuoriso- ja matkailukeskus. Asiakasvastaavana teet aktiivisesti asiakashankintaa, kehität ja toteutat someviestintäämme, teet tarjouksia ja hoidat myös tavaratilauksia. Tehtäviin kuuluu myös vastaanotossa ja kahviossa toiminta.

Asiakasvastaavaksi Virroille

Kuten tämän perusteella huomattiin, on kunnissa monenlaisia työpaikkoja mitä ei ehkä aina osata yhdistää kunta-alalle. Jos jokin näistä paikoista sopisi sinulle, tiedät mitä tehdä. Jos taas et löytänyt näistä sinulle sopivaa paikkaa, mutta kunta-alan monipuoliset haasteet kiehtovat, pääset tutustumaan noin 5000 avoimeen työpaikkaan alalaidassa olevasta painikkeesta. Ensi kerralla kenties nostellaan taas uusia, hieman harvinaisempia työtehtäviä.

Kaikki avoimet työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista