Näitäkin töitä löytyy Kunta-alalta

15.7.2021 09:29

Näitäkin töitä löytyy Kunta-alalta

Kunta-alan monipuolisuus herättää monissa usein hämmästystä. Yleensä kunta-ala mielletään erityisesti opetus- ja terveydenhuoltoalan työtehtäviin, mutta näiden lisäksi Kunta-alalta löytyy paljon erilaisia tehtäviä eri koulutustaustan omaaville henkilöille. Itse asiassa Kunta-alalla on käytössä noin 7500 ammattinimikettä, joten sieltä joukosta löytyy myös paljon muuta kuin sote- ja opetusalat, joista kunnat varsinkin tunnetaan. Tässä kirjoituksessa nostamme esiin muutamia työtehtäviä, joita et ehkä uskonut kunnista löytyvän.

Starttiluokanopettaja, Kiuruvesi

Kiuruveden kaupungissa on Nivan koululla haettavana määräaikainen starttiluokanopettajan paikka ajalle 10.8.2021-4.6.2022. Starttiluokka on joustava esi- ja alkuopetuksen ryhmä. Ryhmässä opiskelee alle 10 oppilasta ja yhteistyö muiden alkuopetusluokkien kanssa on tiivistä. Käy tutustumassa tehtävään ja hae 25.7. mennessä!

Hae tästä

Talousasiantuntija, Lemi

Lemin kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen talousasiantuntijaa. Tehtävässä vastaat talousarvion ja toimintasuunnitelman laatimisesta yhdessä toimialojen kanssa. Sinulla on päävastuu kunnan ja kuntakonsernin tilinpäätöksen tekemisessä. Käy tutustumassa tehtävään ja hae 2.8. mennessä!

Hae tästä

Suun terveydenhuollon ostotoiminnan avustaja, Helsinki

Suun terveydenhuollon ostotoiminnan avustaja tukee suun terveydenhuollon ostotoiminnan erilaisia prosesseja, joita tehdään yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Työ on pääsääntöisesti näyttöpäätetyöskentelyä erilaisilla tietojärjestelmillä. Käy tutustumassa ja hae 27.7. mennessä!

Hae tästä

Palvelupisteasiantuntija, Tampere

Oletko kehittymishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka etsii haastavaa ja monipuolista työtehtävää? Kiinnostaako sinua työpaikka yrityksessä, joka välittää työntekijöistään? Istekki Oy hakee nyt palvelupisteasiantuntijaa Tampereelle. Käy tutustumassa tehtävään ja hae 1.8. mennessä!

Hae tästä

Tietoturva-asiantuntija, koko Suomi/etätyö

2M-IT tietotekniikkapalveluiden liiketoiminnan kasvaessa yritys hakee tietoturva-asiantuntijaa Kyberturvapalveluihin. Tietotekniikkapalveluiden vastuulle kuuluvat käyttäjille tarjottavat perustietotekniikan palvelut, kuten tuki-, kapasiteetti-, tietoliikennepalvelut sekä tietoturvallisuuden hallinta. Käy tutustumassa tarkemmin tehtävään ja hae 1.8. mennessä!

Hae tästä

Mediasihteeri, Tampere

Mediasihteerien työnkuvaan kuuluu 60 % tietotorin toimintaan liittyvää työtä ja 40 % kirjastovirkailijan työtehtäviä vastaavaa työtä. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden henkilökohtaista opastamista tietotekniikan perusasioissa, digivinkkaustilaisuuksien järjestämistä, esikouluryhmien mediakasvatuskäyntejä ja lasten peliohjelmointikerhojen vetämistä. Hae 26.7. mennessä!

Hae tästä

Hankesuunnittelija, Mikkeli

Essote hakee hankesuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Vetovoimainen kotihoito - hyvä arki tehdään yhdessä -hankkeeseen. Tehtävänä on hankkeessa jo aloitetun kehittämistyön jatkaminen painopisteenä viestinnän kehittäminen ja teknologian entistä parempi hyödyntäminen. Käy tutustumassa tehtävään ja hae 4.8. mennessä!

Hae tästä

Kuten jo tämän perusteella huomattiin, on kunnissa monenlaisia työpaikkoja mitä ei ehkä aina osata yhdistää kunta-alalle. Jos jokin näistä paikoista sopisi sinulle, tiedät mitä tehdä. Jos taas et löytänyt näistä sinulle sopivaa paikkaa, mutta kunta-alan monipuoliset haasteet kiehtovat, pääset tutustumaan noin 4000 avoimeen työpaikkaan alalaidassa olevasta painikkeesta. Ensi kerralla kenties nostellaan taas uusia, hieman harvinaisempia työtehtäviä kunnissa ja sairaanhoitopiireissä.

Kaikki avoimet työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista