Skip to main content

Henkilöstöasiantuntijana Riihimäen kaupungilla

8.6.2022 12:42

Henkilöstöasiantuntijana Riihimäen kaupungilla

Henkilöstöasiantuntija Minna Hyyppä työskentelee Riihimäen kaupungin henkilöstöhallinnossa. Hän aloitti toimessaan 1.2.2021. Hyypän työhön kuuluu muun muassa neuvoa esihenkilöitä ja työntekijöitä palvelussuhteisiin liittyvissä asioissa ja toimia HR-tiedolla johtamisen järjestelmän sekä työnantajaseurantajärjestelmän pääkäyttäjänä. Organisaation kompakti koko oli yksi syy, miksi hän halusi tulla töihin Riihimäen kaupungille.

”Halusin työhöni uusia haasteita. Kun tutustuin kaupunkiin työnantajana, sain kuvan joustavasta työnantajasta, joka mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Myöskään sijainti ei ole hassumpi, kulkee töihin sitten mistä tahansa Etelä-Suomen alueelta”, sanoo Hyyppä.

"Minulle annetaan sopivassa suhteessa vapautta ja vastuuta"

Hyyppä on viihtynyt hyvin Riihimäellä. Hän arvostaa työnsä itsenäisyyttä ja monipuolisuutta sekä työn tarjoamia uusia haasteita.

”Motivoivaa työssäni on myös se, että voin oppia uutta ja saan työskennellä osaavassa työyhteisössä. Apua on aina saatavilla ja asioita ratkotaan yhdessä, ketään ei jätetä yksin. Minulle annetaan sopivassa suhteessa vapautta ja vastuuta. Osaamiseeni luotetaan”, summaa Hyyppä.

Hyyppä on pystynyt joustavasti yhdistämään työn ja vapaa-ajan. Hän on kokenut, että häntä arvostetaan työntekijänä ja hänen jaksamisestaan huolehditaan.

”Suosittelen rohkeasti hyppäämään mukaan meidän porukkaan! Riihimäki on pieni suuri kaupunki, jossa on paljon mahdollisuuksia. Riihimäellä katsotaan eteenpäin ja ollaan uudistumismyönteisiä. Kaupunkia työnantajana kehitetään hyvällä sykkeellä.”

TUTUSTU RIIHIMÄEN KAUPUNKIIN TYÖNANTAJANA

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista