Skip to main content
test

Kajaanin ammattikorkeakoulu palvelee toiminnallaan alueen kehitystarpeita hyvinvoinnin, teknologian ja viestinnän sekä matkailun aloilla. Ammattikorkeakoulu edistää toiminnallaan alueen mahdollisuuksia kehittyä huippuammattilaiseksi valitsemillaan saroilla: peliteknologia, aktiviteettimatkailu, liikunta, sairaan- ja terveydenhoito sekä sosionomi, liiketoimintaosaaminen ja yrittäjyys, ICT- teollisuus sekä kone-ja kaivostekniikka.

Tarjoamme opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Huomioimme opiskelijat yksilöinä ja pieni dynaaminen ammattikorkeakoulumme on heille turvallinen paikka kasvaa alansa huippuosaajiksi. Haluamme, että opiskelijat viihtyvät meillä ja saavat laadukasta opetusta.

Henkilökunta on voimavaramme. Heillä on myönteinen, innovatiivinen ja ennakkoluuloton asenne itsensä ja työyhteisön kehittämiseen. Kajaanin ammattikorkeakoulussa arvostetaan työtä ja osaamista, sekä tuetaan jaksamista ja kehittymistä tarjoamalla henkilökunnalle hyvät ja laadukaat henkilöstöedut.

Haluatko sinä tulla osaksi tätä KAMKin menestystarinaa? Meillä avautuu koko ajan mielenkiintoisia työtehtäviä erityisesti opetuksen sekä tutkimus-, kehittämis ja innovaatiotoiminnan aloilla. Kuulisimme mielellämme sinusta lisää, joten laita avoin hakemuksesi tulemaan jo tänään. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi vastaavia paikkoja avautuu.

Lisätietoja

http://www.kamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

-

Lisätietoja

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:n (KAMK) toimintaa ohjaa KAMK´30 -strategia - Pieni suuri korkeakoulu. Tavoitteenamme on tarjota oikeanlainen kasvualusta opiskella, kehittää uutta ja muuttaa maailmaa. Koulutamme tulevaisuuden osaajia, jotka yhdessä tekevät seudusta elinvoimaisen ja kansainvälisesti houkuttelevan ympäristön yrityksille ja opiskelijoille. Kajaanin Vimpelinlaakson kampuksellamme on n. 2000 opiskelijaa. Koulutamme sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, tradenomeja, insinöörejä, liikunnanohjaajia ja restonomeja sekä tarjoamme myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon kyseisissä tutkinnoissa. Osa opiskelijoistamme opiskelee englanninkielisissä koulutuksissamme.

Tehtävänämme on myös tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta. Toimintaperiaatteenamme on toimia yhteistyössä alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa sekä vahvistaa monialaista yhteistyötä. Kasvun ytimessä on osaaminen ja kasvuympäristön kestävä hyödyntäminen. Uskomme ja tiedämme, että pienistä ideansiemenistä voi kasvaa suuri tarina. Tervetuloa osaksi tätä tarinaa.


Osoite: Ketunpolku 1, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat