Skip to main content
test
Harmaa pantteri (seniori lääkäri) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Työn ja riittävän vapaa-ajan yhdistäminen:

Oletko jo HARMAA PANTTERI, joka haluaa yhdistää työnteon jatkamisen, mutta myös vapaa-ajan lisääntymisen?

Tarjoamme sinulle suuren organisaation ja ison lääkäripoolin yhteisön, johon eri ammattilaiset voivat sulautua omalla työpanoksellaan!

Meille on hyvät kulkuyhteydet julkisilla tai kuljemme sujuvasti ruuhkaa vastaan omalla autolla. Bonuksena ilmaiset parkkipaikat. Meillä pystymme muokkaamaan työtehtäväsi osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan juuri sellaiseksi ja sen pituiseksi, mikä sinulle sopii. Meillä työn ja arjen yhdistäminen on todella mahdollista, haluaisitko tehdä osa-aikaisena tai vaikka tehdä työtä etänä? Meillä se onnistuu, rakennetaan siis yhdessä sellainen työ, joka on juuri Sinun näköisesi.

Kelpoisuusehtona on lupa toimia laillistettuna lääkärinä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti sekä lupa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. Tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä sopeutumista uudentyyppiseen toimintatapaan.

Mitä työ Keusotessa mahdollistaa Sinulle:

  • Saat mahdollisuuden työskennellä terveysasemalla konsulttina ja vastaanottoa pitävänä lääkärinä omalla erikoisalallasi
  • Työnkuvaasi voimme sisällyttää myös kouluttamista, senioritukena toimimista ja työn kehittämistä.
  • Mahdollista hallinnon osaamistasi voimme myös hyödyntää
  • Mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen osa-aikaisuuksilla sekä osittaisella etätyöllä.
  • Saat kehityshenkisen työympäristön ja mukavat kollegat
  • Meillä on yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet ja hyvät konsultaatio mahdollisuudet. Meillä on myös säännöllinen monipuolinen, viikoittainen koulutustarjonta.
  • Tutkimus ja kehitysyksikkömme on aktiivinen ja tuemme tutkimusta, sekä kuulumme akateemiseen terveyskeskukseen.
  • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioiden lisäkoulutukset ja pätevyydet
Tule osaksi Keusoten lääkäripoolia! Hae sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä meidän ylilääkäreihimme! Räätälöidään Sinulle sopivan työ! Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat